Ο Λευκός Οίκος δεν τοποθετείται για τις τουρκικές εκλογές: Ο Πρόεδρος Μπάιντεν ανυπομονεί να συνεργαστεί με όποιον και αν είναι ο νικητής!!!

FILE PHOTO: Ο εκπρόσωπος του Τύπου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας με την εκπρόσωπο του Λευκού Οικου. Photo Hellas Journal




Ο Τζον Κίρμπι, ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, προχώρησε σήμερα σε μία τοποθέτηση για τις τουρκικές εκλογές, χωρίς στην πραγματικότητα να τοποθετείται.

Όπως είπε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα συνεργαστεί με όποιον εκλεγεί…

Ο κ. Κίρμπι είπε τα εξής:

Για την (κατάσταση στην) Τουρκία, εννοώ, προφανώς, όπως πολλοί στον Τύπο, την παρακολουθούμε στενά. Σίγουρα φαίνεται ότι (οι εκλογές) πρόκειται να πάνε σε δεύτερο γύρο.

Θα έλεγα ότι συγχαίρουμε τον τουρκικό λαό που εξέφρασε τις επιθυμίες του στην κάλπη και με ειρηνικό τρόπο. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν ανυπομονεί να συνεργαστεί με όποιον και αν είναι ο νικητής. Και πάλι, αυτό δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή. Και νομίζω ότι θα το αφήσω έτσι.

Εννοώ ότι ο τουρκικός λαός πρέπει να αποφασίσει πώς θα “μοιάζει” η κυβέρνησή του και προφανώς το έλαβε σοβαρά υπόψη πηγαίνοντας στην κάλπη και θα πρέπει απλώς να δούμε πώς θα εξελιχθούν όλα, τόνισε ο κ. Κίρμπι.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: