Σοβαρό ατύχημα για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας και δημοσιογράφο Λάζαρο Λασκαρίδη: Χειρουργείται στο «Γεννηματάς»

O Λάζαρος Λaσκαρίδης. Photo via Facebook




Σε χειρουργική επέμβαση υποβαλλόταν έως αργά το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Γεννηματάς» ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας, δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο αντιδήμαρχος βρισκόταν σε εκδήλωση του Δήμου Καλλιθέας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι του πρώτου ορόφου για μία ανάπαυλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στηρίχθηκε στα κάγκελα του μπαλκονιού, τα οποία ωστόσο ήταν σαθρά και υποχώρησαν με συνέπεια ο Λάζαρος Λασκαρίδης να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά για τη μεταφορά του φορείου από το σημείο προς το ασθενοφόρο χρειάσθηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να το βγάλουν, καθώς το σημείο της πτώσης είναι δυσπρόσιτο. Από την πτώση ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα.

Οι γιατροί στο «Γ. Γεννηματάς» περιγράφουν ως κρίσιμη την κατάσταση του Λάζαρου Λασκαρίδη.

 

«Έτσι χτύπησα τον Άλκη» – Πήρε πάνω του το φονικό ο 2ος κατηγορούμενος και κάλυψε τους υπόλοιπους 11 * «Δεν σας πιστεύω» είπε η Εισαγγελέας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: