Η Πόπη Τσαπανίδου εξηγεί τη δήλωσή της για την “ήττα” (του ΣΥΡΙΖΑ): Οι πολίτες κατάλαβαν καλά τι εννοούσα, λέει η εκπρόσωπος

FILE PHOTO: Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Μίνι αντιπαράθεση προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου που υποστήριξε ότι ενδεχόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι προϊόν παραπλάνησης του εκλογικού σώματος.

Με σημερινή της ανακοίνωση η κ. Τσαπανίδου αναφέρει: «Αλήθεια τώρα κύριε Οικονόμου; Οι πολίτες κατάλαβαν πολύ καλά τι εννοούσα. Εσείς και η προπαγανδιστική σας εκστρατεία κατά του ΣΥΡΙΖΑ θα το καταλάβετε το βράδυ των εκλογών»,

Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και σε ερώτηση για τις δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Οικονόμου απήντησε πως στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως οι Έλληνες πολίτες είναι μειωμένης αντίληψης και ότι δεν καταλαβαίνουν.

Συνέχισε λέγοντας πως δεν χρειάζεται προπαγάνδα για να αντιληφθούν οι Έλληνες τις προτάσεις, που έχουν μπροστά τους. Για τον κ. Τσίπρα μιλά η καταστροφική διακυβέρνηση της περιόδου 2015-2019, «παραμένουν ίδιοι και απαράλλαχτοι και στα πρόσωπα και στο πρόγραμμα».

Τσαπανίδου: Θα με στενοχωρήσει ακόμη και ήττα με μικρή διαφορά, γιατί ο κόσμος θα έχει παραπλανηθεί

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: