O ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του: «Είμαστε με τα θύματα, καμία συγκάλυψη» λέει ο Αλέξης Τσίπρας [βίντεο]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μιλάει κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Λαύριο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Την ανάγκη πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης του Αλέξη Γεωργούλη και τη συμπαράσταση στα θύματα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη δημόσια τοποθέητησή του για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του ευρωβουλευτή του κόμματος.

Παράλληλα όπως αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου η Κουμουνδούρου έχει ζητήσει από τον Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του.

Μιλώντας στο Λαύριο ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε:  «Χθες ήταν μια δυσάρεστη μέρα. Ο καθένας μπορεί να κριθεί από την δικαιοσύνη, σε ό,τι αφορά όμως τη σεξουαλική παρενόχληση, είμαστε με τα θύματα και όχι με τους θύτες», ενώ πρόσθεσε ότι «το μήνυμα είναι καμία συγκάλυψη, καμία σκιά».

Απευθυνόμενος στους πολίτες του Λαυρίου τόνισε ακόμη ότι «τον πλούτο τον εδωσαν οι άνθρωποι και δεν μπορεί να υπάρξει δικαιοσύνη, χωρίς δίκαιη κατανομή. (…)

Σήμερα βρισκόμαστε σε μια κατάσταση, μιας μεγάλης αδικίας, σαν θηλιά, είναι τρομερή η διεύρυνση των ανισοτήτων. (…) Το σύνθημά μας είναι δικαισύνη παντού».

«Ως εδώ με τη αδικία και την συρρίκνωνση του εισοδήματος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζοντας ότι «ο κάθε Έλληνας ποθεί μια αλλαγή, να σταματήαει η κατάσταση αβεβαιότητας.

Έχουμε σχέδιο για τη μεσαία τάξη, να σταματήσουμε την αναδιοανομή εισοδήματος από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Θα ακυρώσουμε τον πτωχευτικό νόμο, θα προχωρήσουμε σε κούρεμα της ονομαστικής αξίας του χρέους. (…)

Δεν ζητάμε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά την πρώτη ευκαιρία, να κυβερνήσουμε χωρίς μνημόνια. Τώρα ξέρουμε και μπορούμε, μάθαμε από τα λάθη μας».




ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ανάρτηση Μητσοτάκη με βίντεο για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης στην καθημερινότητα των πολιτών

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: