Ο κατοχικός ηγέτης Τατάρ τηλεφώνησε στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη για την Ανάσταση: Ένα τηλεφώνημα για …”τα μάτια του κόσμου”

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην πρώτη του συνάντηση με τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γ.Γ. του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου 2023. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Τις ευχές του για το Πάσχα μετέφερε ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Είναι ένα τηλεφώνημα για …”τα μάτια του κόσμου” καθώς στην πραγματικότητα δεν σημαίνει τίποτα. Γίνεται για να …γίνεται!

Το τηλεφώνημα έγινε λίγες ημέρες πριν από την παράνομη επίσκεψη στην κατεχόμενη Κύπρο του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν. Ο τελευταίος χρησιμοποιεί την παράνομη επίσκεψη για προεκλογικούς και μόνο λόγους.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Διευθυντή του Γραφείου τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας στο twitter:

“Ο Ερσίν Τατάρ επικοινώνησε πριν από λίγο τηλεφωνικώς με τον ΠτΔ και του ευχήθηκε με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα”.

“Το σημερινό παράνομο στάτους κβο δεν είναι το μέλλον που οραματιζόμαστε για την Πατρίδα μας”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: