O Χριστοδουλίδης εξήγγειλε την εφαρμογή του θεσμού των ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων για καταγραφή της άποψης του πολίτη

FILE PHOTO: O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Προεδρικό. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Την εφαρμογή του θεσμού των ηλεκτρονικών, μη δεσμευτικών δημοψηφισμάτων για καταγραφή της άποψης του πολίτη εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας το διήμερο συνέδριο Cyprus Forum Cities που πραγματοποιείται στη Λεμεσό.

«Αμέσως μετά το Πάσχα – ήταν και μια προεκλογική μου δέσμευση – ήδη το αρμόδιο Υφυπουργείο επεξεργάζεται πώς θα προχωρήσουμε, θα υιοθετήσουμε και θα ανακοινώσουμε τους θεσμούς των ηλεκτρονικών, μη δεσμευτικών, δημοψηφισμάτων» ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του στο Cyprus Forum Cities, στο ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό.

«Σε τακτά διαστήματα, θα πηγαίνουμε στην κοινωνία για να ακούσουμε την άποψη της σε σοβαρά θέματα, για τα οποία η εκτελεστική εξουσία θα ανακοινώνει αποφάσεις», συμπλήρωσε  ο Πρόεδρος

Διευκρίνισε δε ότι «δεν σημαίνει ότι πάντα θα ακολουθείται η άποψη της κοινωνίας, αλλά θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψη στις αποφάσεις μας το τι πιστεύει η κοινωνία. Διότι, επαναλαμβάνω, στο τέλος της ημέρας είναι η κοινωνία που θα κληθεί να εφαρμόσει τις όποιες αποφάσεις».

Πηγή: philenews.com

Τον είχε υποστηρίξει στις εκλογές: Με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη συναντήθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στη Λευκωσία

κύπρος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: