Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 19χρονος για την επίθεση στον Βαρουφάκη

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Alpha




Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από την Κρατική Ασφάλεια, μετά από την έκδοση σχετικού εντάλματος, ένας 19χρονος για την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  και γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, στις 10/3 στα Εξάρχεια.




Ο 19χρονος είχε προσαχθεί νωρίτερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).




Ο κ. Βαρουφάκης επιμένει στην εκδοχή του για την ταυτότητα όσων του επετέιησαν στα Εξάρχεια, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με πρωτοφανή ανευθυνότητα, που δεν επιτρέπεται, όχι σε πολιτικό αρχηγό, δεν επιτρέπεται σε έναν απλό πολίτη. Θα μου πείτε ο κ. Βαρουφάκης είναι ο άνθρωπος που, ως υπουργός Οικονομικών, έκανε τα πάντα για να χάσει η Ελλάδα πάνω από 100 δισ. ευρώ, και δεν φαίνεται, όχι συγνώμη να ζήτησε αυτός από τον ελληνικό λαό, αλλά παριστάνει ότι δεν το έχει καταλάβει ύστερα από τόσα χρόνια», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στο Action24, σχετικά με τα όσα ανέφερε γραμματέας του ΜέΡΑ 25 για την επίθεση σε βάρος του στα Εξάρχεια.

«Επιχείρησε να προκαταλάβει τις έρευνες της ΕΛΑΣ αποδίδοντας την επίθεση σε μπράβους της νύχτας, παρότι έχουν ταυτοποιηθεί ότι προέρχονται από τον αντεξουσιαστικό χώρο, σε μια προσπάθεια να μετατρέψει την επίθεση σε πολιτικό σόου, μήπως και μπει στη Βουλή».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Θεοδωρικάκος για Βαρουφάκη: Συμπεριφέρεται με πρωτοφανή ανευθυνότητα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: