Σεβασμό ζητεί η οικογένεια του Κυπριανού που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη: Δεν επιθυμεί τηλεοπτική παρουσία στην εξόδιο ακολουθία

FILE PHOTO: Πολίτες αφήνουν λουλούδια και ανάβουν κεριά έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό (ανταπόκριση του ΟΣΕ) για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στη Λαμία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΡΗΣ ΜΑΡΤΑΚΟΣ




Η οικογένεια του Κυπριανού Παπαϊωάννου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, δεν επιθυμεί την παρουσία τηλεοπτικών καναλιών καθώς και την αναμετάδοση πλάνων από την εξόδιο ακολουθία στις δέκα το πρωί της Δευτέρας.

Σε ανακοίνωση που στάλθηκε στα ΜΜΕ αναφέρεται ότι από το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησει ολονυχτία όπου διαβάστηκεί το ψαλτήρι και ο Απόστολος.

Συνεχίστηκε με προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και όσοι πιστοί παρακαλούνται εάν είναι έτοιμοι να μεταλάβουν των αχράντων μυστηρίων για την ψυχή του Κυπριανού και όλων των αιφνιδίως εκλιπόντων κατά την τραγωδία.

Παράκληση της οικογένειας είναι όσοι θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία να φέρουν λευκά ρούχα και αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές διά την αποπεράτωση των έργων συντήρησης του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), συμμετέχοντας στο βαρύ εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη, ανακοινώνει πως έχει προβεί, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, σε φωταγώγηση του κεντρικού κτηρίου του, με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο αμέσως επόμενο διάστημα, προγραμματίζεται από το ΥΠΑΝ η διεξαγωγή αιμοδοσίας εις μνήμην των θυμάτων της τραγωδίας.

Η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Αθηνά Μιχαηλίδου και όλο το προσωπικό του Υπουργείου, εκφράζουν βαθύτατη θλίψη για την ανείπωτη αυτή τραγωδία και συμπάσχουν με τον λαό της Ελλάδας.

Εκφράζονται ειλικρινή συλλυπητήρια και αμέριστη συμπαράσταση στις οικογένειες και τους οικείους των αδικοχαμένων θυμάτων

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Το μετεκλογικό σκηνικό διαμορφώνουν οι ΗΠΑ με στόχο τον έλεγχο της περιοχής: Στρατηγικά παιχνίδια με φόντο την ενέργεια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: