Κουτσαίνοντας στην Κριμαία: Αιφνιδιαστική επίσκεψη σε… ασφαλές έδαφος μια μέρα μετά το ένταλμα σύλληψης [video]

Photo via screenshot daily mail (https://www.dailymail.co.uk/news/article-11875685/Putin-70-seen-LIMPING-makes-surprise-visit-Crimea.html#v-8122459371464407593)




Ο 70χρονος Βλαντιμίρ Πούτιν, εθεάθη να κουτσαίνει κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικής επίσκεψης στην Κριμαία εν μέσω ισχυρισμών ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Μια ημέρα αφότου το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του για κατηγορίες εγκλημάτων πολέμου, ο Πούτιν αψήφησε για άλλη την Δύση και μετέβη στην προσαρτημένη Κριμαία, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Το βίντεο φέρεται να δείχνει τον Πούτιν στο ναυτικό λιμάνι της Σεβαστούπολης, το οποίο έχει γίνει στόχος επανειλημμένων ουκρανικών επιδρομών τους τελευταίους μήνες.

Ο Πούτιν εθεάθη με τον Mikhail Razvozhayev, κυβερνήτη της κατεχόμενης Σεβαστούπολης, περικυκλωμένος από έξι ογκώδεις σωματοφύλακες που φορούσαν προφανώς αλεξίσφαιρα γιλέκα. Ο πρόεδρος της Ρωσίας έδειξε να νιώθει δυσφορία όταν περπάτησε σε αντίθεση με προηγούμενες εμφανίσεις αυτή την εβδομάδα στη Μόσχα και την πόλη της Σιβηρίας Ουλάν-Ούντε.

Πηγή Daily Mail

Ο Πριγκόζιν της Wagner ψάχνει ακόμη 30.000 μισθοφόρους πρόθυμους να πεθάνουν χωρίς λόγο στην Ουκρανία: Δεν τον πτοεί το… βατερλό του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: