Νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικης στην Αθήνα: Εξέδιδαν 14χρονη από Ίδρυμα φιλοξενίας

FILE PHOTO: Η νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικης αποκαλύφθηκε στη Νέα Σμύρνη. Photo via pixabay.com/Enrique




Νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο διέμενε σε ίδρυμα φιλοξενίας Ανηλίκων στην Αθήνα, ερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 14χρονη κατά διαστήματα έφευγε από το ίδρυμα φιλοξενίας και έκανε αρκετές ώρες να επιστρέψει  κινώντας τις υποψίες των κοινωνικών λειτουργών του ιδρύματος.

Σε μια προσπάθεια προσέγγισης της 14χρονης μέσω της αδερφής της, το κορίτσι  εκμυστηρεύτηκε πως στην τελευταία εξαφάνισή της βρισκόταν με τρεις άνδρες σε ξενοδοχείο στην Αθήνα, ενώ, σύμφωνα με το skai.gr, είπε στην αδερφή της ότι εκδιδόταν έναντι χρηματικού ποσού.

Οι υπεύθυνοι του ιδρύματος ειδοποίησαν τις Αρχές οι οποίες εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις άνδρες που φέρονται να είχαν έρθει σε επαφή μαζί της – ανάμεσα τους και τον φερόμενο ως μαστροπό της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το κύκλωμα εξέδιδε την 14χρονη έναντι 100 ευρώ κάθε φορά, ενώ φέρεται να την είχε πείσει να εγκαταλείψει τη δομή φιλοξενίας.

  • Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα κινητά δύο συλληφθέντων έχουν βρεθεί βίντεο από την συνεύρεσή τους σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

Στην κατάθεση τους παραδέχτηκαν πως είχαν συνευρεθεί ερωτικά με την 14χρονη, ωστόσο δεν παραδέχτηκαν πως είχαν πληρώσει χρηματικό ποσό.

Η εισαγγελία πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος  σε βάρος των τριών συλληφθέντων.  Συγκεκριμένα, κατηγορούνται κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία. Μετά την άσκηση της δίωξης παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ/skai.gr

800.000 ευρώ εντόπισε στο λογαριασμό αντιδημάρχου Αθηναίων η Αρχή Ξεπλύματος: Στον εισαγγελέα η υπόθεση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: