ΕΣΗΕΑ για Μαρινάκη: Δεν είναι ανεκτές προσβλητικές συμπεριφορές* Σε καταγγελία προς FIFA, UEFA και αθλητικό εισαγγελέα προχωρά η ΕΠΟ

O B. Μαρινάκης προσερχόμενος στην σύσκεψη της ΕΠΟ. Στιγμιότυπο από βίντεο της ΕΡΤ via glomex




Μετά τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΣΗΕΑ για το σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη για δημοσιογράφους, κατά την είσοδό του στην ΕΠΟ χθες (27/3), για τη συνάντηση των ιδιοκτητών των έξι ΠΑΕ των πλέι οφ της Super League με την ΕΠΟ και τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ανεκτές προσβλητικές και καταδικαστέες συμπεριφορές απέναντι σε δημοσιογράφους, όπως αυτή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα. Ο κ. Μαρινάκης εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και έναν κορυφαίο θεσμικό αθλητικό φορέα ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ με εκατοντάδες εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, και οφείλει να συμπεριφέρεται ανάλογα. Τίποτα δεν του δίνει το δικαίωμα να απευθύνεται σε εργαζόμενους με αυτόν τον ανεπίτρεπτο τρόπο».

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, ενημέρωσε πρώτα τη FIFA και την UEFA σχετικά με προκλητικές και υβριστικές συμπεριφορές του προέδρου της Super League και του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά, κατά τη χθεσινή συνάντηση των ιδιοκτητών των έξι ΠΑΕ με την ΕΠΟ και τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

Ο Κώστας Καραπαπάς είχε πετάξει φούστα στο κεφάλι του Τάκη Μπαλτάκου, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος με δήλωσή του κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Στην ΕΠΟ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε καταγγελία σε FIFA και UEFA εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κώστα Καραπαπά, ενώ όπως προκύπτει θα απευθυνθούν και στον αθλητικό εισαγγελέα και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

Συγκεκριμένα, όπως είχε ενημερώσει από χθες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος βρέθηκε σήμερα (28/3) στα γραφεία της UEFA, στη Νιόν (Ελβετία).

Στη διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψής του συζήτησε με τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου κι ενημέρωσε για τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή συνάντηση του αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ με τους εκπροσώπους των έξι ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Επίσης, ο κ. Μπαλτάκος, πάντοτε σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, ζήτησε τη συνδρομή της UEFA για την έλευση Elite διαιτητών στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα 

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα καλύτερος»: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον επόμενο γύρο στο Miami Open

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: