Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή ένας ακόμη “από τη γειτονιά” * Στους 18 οι προφυλακισμένοι

FILE PHOTO: Οι δυο πρώτοι συλληφθέντες για τον βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνόα. Αριστερά ο Ηλίας Μίχος που φέρεται να είχε στήσει μέσω διαδικτύου σύστημα έκδοσης του κοριτσιού σε παιδεραστές. Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Mega




‘Αλλος ένας από τους άνδρες που αναγνώρισε στην τελευταία κατάθεσή της η 12χρονη από τον Κολωνό, οδηγείται -μετά την απολογία του- στη φυλακή, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Ο κατηγορούμενος που πέρασε σήμερα το κατώφλι της Ανακρίτριας της υπόθεσης, αρνούμενος την κατηγορία που του απαγγέλθηκε, είναι από τα πρόσωπα “της γειτονιάς” που υπέδειξε το κοριτσάκι στις Αρχές ως κακοποιητές της.

Με τη σημερινή απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για την προφυλάκιση του κατηγορούμενου, φθάνουν τις 18 συνολικά οι προφυλακίσεις από τον περασμένο Οκτώβριο που έφτασε η υπόθεση στη Δικαιοσύνη για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης, ενώ είναι ο έβδομος από τους 11 που υπέδειξε το κοριτσάκι στην τελευταία κατάθεσή της που θα κρατηθεί προσωρινά για τη φρικώδη υπόθεση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μήνυση Κούγια στον Μάνο Δασκαλάκη για ψευδή κατάθεση: Χαρακτήρισε τον πρώην σύζυγο της Πισπιρίγκου «εντελώς αναξιόπιστο»[βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: