Σοκαριστική μαρτυρία κρατούμενου για τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Ξέρω πού βρίσκεται το άψυχο σώμα του» -Εντοπίσθηκε κρανίο [video]

FILE PHOTO O Μάριος Παπαγεωργίου. Photo via screenshot youtube/STAR Tv Greece/https://www.youtube.com/watch?v=50JZxxn6PH8




Μετά από έντεκα χρόνια στασιμότητας φέρεται να υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της ανεύρεσης του πτώματος του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ήρθε μια πληροφορία που συγκλόνισε το πλατό. Κρατούμενος σε φυλακές υποστήριξε πως γνωρίζει το σημείο που βρίσκεται η σωρός του Μάριου και το υπέδειξε, προκειμένου να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η έρευνα της εκπομπής στο δάσος έφερε στο φως ένα κρανίο. Άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έσπευσαν στο σημείο για να το περισυλλέξουν και να το στείλουν σε ειδικό εργαστήριο για την ανάλυσή του. Ο κρατούμενος ήρθε σε επαφή με την Ασφάλεια μέσω του δικηγόρου του, δίνοντας σχετικές λεπτομέρειες.

Μιλώντας στο «Τούνελ», είπε μεταξύ άλλων:

«Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το που είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω από εδώ που είμαι. Είναι όμως εκατόν ένα τοις εκατό σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί.»

«Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999 τοις εκατό ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι, να ξέρεις ότι ισχύει.»

Δημοσιογράφος του «Τούνελ» μαζί με τον σκηνοθέτη, κατευθύνθηκαν στο χώρο που οδήγησε η πληροφορία. Κοντά στην Μαγούλα και πριν τα Δερβενοχώρια η εκπομπή «όργωσε» κυριολεκτικά το δύσβατο μέρος.

Τα ευρήματα είναι σοκαριστικά και ούτε οι έμπειροι συνεργάτες της εκπομπής δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

«Βλέπω κόκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει. Μετά από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου.

«Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα», είπε ο δημοσιογράφος.

 

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και πλέον τον λόγο έχει το εγκληματολογικό εργαστήριο που θα διεξάγει εργαστηριακές εξετάσεις DNA ώστε να τακτοποιηθεί ή όχι αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η έρευνα του δημοσιογράφου και του σκηνοθέτη της εκπομπής, συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα στο δύσβατο μέρος που υπέδειξε ο κρατούμενος. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, εκεί βρίσκονται και τα οστά από το σώμα που πρέπει να ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου, που απήχθη και δολοφονήθηκε το 2012.

Την έρευνα ανέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι συνεχίζουν μήπως εντοπίσουν και το σώμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του μάρτυρα.

H άγνωστη γαλάζια πολιτεία των νεκρών στην Κορινθία: Εκπληκτικές κατακόμβες που θα ζήλευε και ο Indiana Jones

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: