Σημαντική υποστήριξη εξασφάλισε ο Χριστοδουλίδης: Ο Σύνδεσμος Αντιστασιακών στηρίζει την υποψηφιότητά του

FILE PHOTO: Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στη συγκέντρωση της Λάρνακας. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Ο Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών Λευκωσίας καλεί τα μέλη, τους φίλους και γενικά τον κόσμο της Αντίστασης όπως στηρίξει με τη ψήφο του τον Νίκο Χριστοδουλίδη στις εκλογές της επόμενης Κυριακής, 12 Φεβρουαρίου.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών αναφέρει ότι σε επιστολή που απέστειλε στον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, του αναφέρουν ότι τον στηρίζουν για την Προεδρία.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Τη στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη για τον Β’ γύρο των Προεδρικών Εκλογών αποφάσισε το Εθνικό Σωματείο «Δόξα» Στροβόλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Τα εθνικόφρων Σωματεία «ΔΟΞΑΣ» Στροβόλου, μέσα από την αξιολόγηση των πολιτικών δεδομένων όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί αποφάσισε ότι η επιλογή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες για την διαχείριση του εθνικού μας θέματος και της οικονομίας είναι η Υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη και καλούμε τα μέλη μας, τους οπαδούς και τους φίλους του Σωματείου μας να τον υποστηρίξουν ενεργά ώστε την ερχόμενη Κυριακή να είναι ο νικητής των εκλογών και να εκλεγεί Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Για την Παρασκευή (10/2) στις 21:15 κλείδωσε η διεξαγωγή της τελευταίας τηλεμαχίας ανάμεσα στους Ανδρέα Μαυρογιάννη και Νίκο Χριστοδουλίδη, λίγα 24ωρα πριν τον Β’ γύρο των Προεδρικών Εκλογών.

Το ένα και μοναδικό debate ανάμεσα στους υποψηφίους θα διεξαχθεί στο στούντιο του Omega μετά από συμφωνία των ιδιωτικών σταθμών καθώς και του κρατικού καναλιού ΡΙΚ.

Την τηλεμαχία θα συντονίζει η Έλλη Κοτζιαμάνη, ενώ θα συμμετέχουν οι Αιμιλία Κενεβέζου, Σωτήρης Παρούτης, Γιαννάκης Νικολάου και Χρήστος Μιχάλαρος.

Ο Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του στο Omega: Η κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής δεν είναι σύνθημα, τονίζει

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: