Ο Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του στο Omega: Η κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής δεν είναι σύνθημα, τονίζει

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μίλησε στο κανάλι Omega. Φωτογραφία via Omega TV




Ο Υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης φιλοξενήθηκε στο OMEGA λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης δηλώνει αισιόδοξος πριν από την κάλπη της Κυριακής αναφέροντας ότι:

«Εμείς συνεχίζουμε μέχρι την Κυριακή μέσα από ένα συγκεκριμένο οργανωμένο τρόπο έτσι ώστε να κερδίσουμε τις εκλογές».

Ο Υποψήφιος σχολιάζει τις αποφάσεις που πάρθηκαν από το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ δηλώνοντας ότι «είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση, θα ήθελα να είχα την στήριξη του ΔΗΣΥ είναι η δεύτερη συγγενέστερη υποψηφιότητα».

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντάει επίσης στις κατηγορίες των Συναγερμικών ψηφοφόρων τονίζοντας ότι:

«Λέγονται τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί, εμένα με ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα των εκλογών, αυτοί που με στηρίζουν και αυτοί που δεν με στηρίζουν θα προσεγγιστούν έτσι ώστε να λειτουργήσουμε συλλογικά».

«Η ενότητα του ΔΗΣΥ δεν θα επηρεαστεί, δεν υπάρχει θέμα διάσπασης του» προσθέτει ο υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι θα επιδιώξει να συζητήσει με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου την επομένη ημέρα μετά τις εκλογές.

«Αν με τιμήσει ο κυπριακός λαός με την ψήφο του θα ζητήσω να μιλήσω με τον κύριο Αβέρωφ Νεοφύτου, τον κύριο Στεφάνου και με αυτούς που με στηρίζουν αλλά και αυτούς που δεν με στηρίζουν».

«Δεν είναι σύνθημα η κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής» πρόσθεσε.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Για την Παρασκευή (10/2) στις 21:15 κλείδωσε η διεξαγωγή της τελευταίας τηλεμαχίας ανάμεσα στους Ανδρέα Μαυρογιάννη και Νίκο Χριστοδουλίδη, λίγα 24ωρα πριν τον Β’ γύρο των Προεδρικών Εκλογών.

Το ένα και μοναδικό debate ανάμεσα στους υποψηφίους θα διεξαχθεί στο στούντιο του Omega μετά από συμφωνία των ιδιωτικών σταθμών καθώς και του κρατικού καναλιού ΡΙΚ.

Την τηλεμαχία θα συντονίζει η Έλλη Κοτζιαμάνη, ενώ θα συμμετέχουν οι Αιμιλία Κενεβέζου, Σωτήρης Παρούτης, Γιαννάκης Νικολάου και Χρήστος Μιχάλαρος.

Θα μείνει μόνος του στο τέλος ο Αβέρωφ: Ο Τορναρίτης του ΔΗΣΥ λέει ότι επιλέγει κατά συνείδηση τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: