Ο Πογιέτ ψήφισε Χάαλαντ και ο Μπακασέτας Μέσι για τα βραβεία «The Best» της FIFA

FILE PHOTO: Ο Γκουστάβο Πογέτ. EPA, GEORGI LICOVSKI




Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν ο… «εκλεκτός» του Γκουστάβο Πογέτ στην ψηφοφορία των βραβείων «The Best» της FIFA, ο Λιονέλ Μέσι ήταν εκείνος του Τάσου Μπακασέτα.

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ελλάδας επέλεγε τον Νορβηγό διεθνή επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι ως κορυφαίο στον κόσμο για το 2022, ψηφίζοντας ως δεύτερο τον Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης/Γαλλία) και τρίτο τον Σαντιό Μανέ (Λίβερπουλ-Μπάγερν Μονάχου/ Σενεγάλη), αφήνοντας εκτός επιλογών τόσο τον Λιονέλ Μέσι που αναδείχθηκε νικητής (με 52 βαθμούς), όσο και τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος ήταν στη δεύτερη θέση (με 44 βαθμούς).

Όπως είναι γνωστό, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ήταν η δεύτερη επιλογή του Γκουστάβο Πογέτ, βρέθηκε στην τρίτη θέση (με 34 βαθμούς).

Ο αρχηγός της εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, επέλεξε ακριβώς την τριάδα με τη σειρά που κατέλαβε στο βάθρο: Μέσι, Μπαπέ και Μπενζεμά.

Όσον αφορά την επιλογή των media, η ελληνική πρόταση (Νίκος Κώτσης) ήταν κατά σειρά: Λιονέλ Μέσι, Καρίμ Μπενζεμά και Κιλιάν Μπαπέ.

Στη χθεσινή γιορτή της FIFA στο Παρίσι, το βραβείο της κορυφαίας παίκτριας πήρε η Ισπανίδα μέσος της Μπαρτσελόνα, Αλεξία Πουτέγιας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ζυρίχη, Ελβετία

Επανάσταση στη Ρεάλ γιατί ο Αλάμπα ψήφισε Μέσι και όχι Μπενζεμά ως «The Best 2022: Ζητούν από τον Πέρεθ να τον διώξει

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: