Η Ελένη Θεοχάρους σήκωσε το “όπλο” της εναντίον του Χριστοδουλίδη: Γιατί κόπηκαν ο Βασίλης Πάλμας και ο Άθως Αντωνιάδης;

Η πρώην πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης κ. Ελένη Θεοχάρους. Φωτογραφία ΚΥΠΕ μέσω Omega TV




Η Ελένη Θεοχάρους δίνει συνέχεια στο σίριαλ με την παραίτησή της από την Προεδρία του Κινήματος Αλληλεγγύη και όσα ακούστηκαν ως φήμες.

Σε νέα ανάρτηση της στο Twitter η Ελένη Θεοχάρους παραδέχεται ότι όντως υπήρξε εσωτερική διένεξη στην Αλληλεγγύη, η οποία όπως ξεκαθαρίζει προκλήθηκε από λανθασμένους χειρισμούς άλλων κομμάτων.

Αίσθηση μάλιστα προκαλεί η αναφορά της κυρίας Θεοχάρους ότι ο διορισμός του Μιχάλη Γιωργάλλα στη θέση του Υπουργού Άμυνας δεν ήταν σε γνώση της Αλληλεγγύης και ούτε είχε την αποδοχή της!

Μάλιστα, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, δε διστάζει να αναφέρει ότι η Αλληλεγγύη δεν έχει Υπουργό στην Κυβέρνηση! Σημειώνει συγκεκριμένα:

Η Αλληλεγγύη δεν έπαψε να στηρίζει τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. Υπήρξε εσωτερική διένεξη στην Αλληλεγγύη γιατί από λάθος χειρισμούς άλλων κομμάτων- Προέδρου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο διορισμός Γιωργάλλα ήταν εν γνώσει και είχε την αποδοχή της Αλληλεγγύης. Ό εστί αναληθέστατον! Η Αλληλεγγύη δεν έχει υπουργό στην κυβέρνηση!

Κάνει αναφορά και στους αναλυτές:

Σβήνουν τσιγάρα στα μάτια των πουλιών : Κάποτε μιλούσαμε για « οργιώδη» φαντασία. Ήταν ωραία εποχή. οι σημερινοί σχολιογράφοι με το ψευδώνυμο της δειλίας δεν έχουν καν την δυνατότητα να παραμυθιάσουν λίγο τον αναγνωστη!

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο:

Εκείνο που συζητείται έντονα από χθες το πρωί είναι η μη συμπερίληψη του Βασίλη Πάλμα στο κυβερνητικό σχήμα. Ο πρώην υφυπουργός Παρά τω Προέδρω, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την κυβέρνηση και ήταν ένας εκ των ανθρώπων που εργάστηκαν για την υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη, τελικά έμεινε εκτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στον Βασίλη Πάλμα ο Νίκος Χριστοδουλίδης είχε προτείνει τη θέση του Επιτρόπου Προεδρίας. Θέση την οποία ο κ. Πάλμας αρνήθηκε να δεχθεί.

Επίσης έντονη συζήτηση έχει αναπτυχθεί και για τη μη συμπερίληψη του Άθου Αντωνιάδη στο κυβερνητικό σχήμα ενός ανθρώπου που οποίος εργάστηκε από νωρίς για στηριχθεί ο Ν. Χριστοδουλίδης από το ΔΗΚΟ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: