Ευχές ΔΗΣΥ στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη: Θα είμαστε δίπλα στην κυβέρνηση, λέει ο Χάρης Γεωργιάδης [video]

Ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης κατά την διάρκεια των δηλώσεών του. Screenshot via YouTube/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ




Σε δήλωση προέβη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης μετά τη νενομισμένη διαβεβαίωση του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

“Εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού, θα ήθελα θερμά να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να του ευχηθούμε ασφαλώς καλή επιτυχία στη δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει. Τα συγχαρητήριά μας επίσης προς όλες και όλους όσοι αναλαμβάνουν καθήκοντα Υπουργού, Υφυπουργού ή κυβερνητικού αξιωματούχου. Και να πω το εξής. Κάθε επιτυχία της κυβέρνησης θα είναι επιτυχία για τη χώρα μας. Γι’ αυτό και ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα στη νέα κυβέρνηση, πανέτοιμος να στηρίξει κάθε σωστή απόφαση, κάθε σωστή πολιτική. Έτοιμος όμως την ίδια ώρα, να ενασκήσει δημοκρατικό έλεγχο και εποικοδομητική κριτική εκεί που επιβάλλεται”.

O Αναστασιάδης παρέδωσε τα ηνία στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη: “Ξέρω την εργασιομανία και την προσήλωσή του σε αρχές, θα πετύχεις”

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: