Με δεύτερη νίκη στον τελικό του Λιγκ Καπ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ζάμπιτσερ της Μπάγερν αντικαταστάτης του Ερικσεν [video, highlights]

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν μετά τη νίκη τους επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Photo screenshot via Action24




Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Νότιγχαμ Φόρεστ να πιστέψει στοθαύμα (μετά τη νίκη της με 3-0 στο πρώτο «City Ground»).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» με την άνετη επικράτησή τους με το «σβηστό» 2-0 στο δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, έγιναν η δεύτερη φιναλίστ του τελικού της διοργάνωσης στο «Wembley» -απέναντι στη Νιούκαστλ- που είναι προγραμματισμένος για τις 26 Φεβρουαρίου (18:30).

Μετά από ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν δύο γκολ σε ένα τετράλεπτο (73′ Μαρσιάλ, 76′ Φρεντ) και απλοποίησαν τα πράγματα, φτάνοντας στον τελικό και στην ευκαιρία να διεκδικήσουν άλλο ένα τρόπαιο.

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας έχουν ως εξής (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων):

  • Νιούκαστλ  – Σαουθάμπτον 2-1 (1-0)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0 (3-0)




Ζάμπιτσερ: «Μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε την τελευταία στιγμή τον αντικαταστάτη του Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα μείνει τουλάχιστον για τους επόμενους τρεις μήνες εκτός γηπέδων, στο πρόσωπο του Μάρσελ Ζάμπιτσερ.

Ο Αυστριακός διεθνής μέσος της Μπάγερν Μονάχου ανήκει από προχθές στο δυναμικό των «κόκκινων διαβόλων» και τόνισε για τη μεταγραφή του:

«Δεν το περίμενα και μόλις μου έγινε η πρόταση απάντησα αμέσως καταφατικά. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα.»

Η συμφωνία περιλαμβάνει δανεισμό έξι μηνών χωρίς κάποια ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι. Ο 28χρονος μέσος έχει καταγράψει 24 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τους Βαυαρούς, αλλά μόλις έντεκα στο βασικό σχήμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Μπορούσε περισσότερα στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός: «Παραδόθηκε» στη Ρεάλ με το τελικό 83-68

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: