Απαράδεκτη η δήλωση Στιούαρτ, είπε ψηφίζοντας ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ: Μετατρέπεται σε εκπρόσωπο των τουρκικών θέσεων ο εκπρόσωπος ΟΗΕ [video]

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Ζισόπουλος κάνει δηλώσεις μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Screenshot via You Tube/Ant 1




Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Ζισόπουλος καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και καυτηριάζοντας ταυτόχρονα τη δήλωση του εκπροσώπου του γ.γ. του ΟΗΕ περί “τουρκοκυπριακού λαού”.

«Καλώ όλους τους πολίτες να ασκήσουν μαζικά το εκλογικό τους δικαίωμα. Είναι πολύ σημαντικό αυτή μας η απόφαση να γίνει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα και όχι με συναισθηματική φόρτιση»

«Από την επιλογή μας είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε σε δύσκολες εποχές. Να μην επιστρέψουμε σε παλιές εποχές, των παντοπωλείων, της αυξημένης ανεργίας και της μετανάστευσης των νέων μας».

«Θα ήθελα να καυτηριάσω την απαράδεκτη δήλωση του εκπροσώπου του ΓΓ του κ. Στιούαρτ που για ακόμα μια φορά αντί να προωθεί τις αρχές του διεθνούς οργανισμού, μετατρέπεται σε εκπρόσωπο των τουρκικών θέσεων. Είναι ένα θέμα που πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ».

Αυξημένη συμμετοχή στον β΄ γύρο των Προεδρικών στην Κύπρο: Ομαλά και σε ήπιο κλίμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: