Αντικατάσταση του Σλοβάκου διαιτητή ζήτησε ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: Τι απαντούν οι Θεσσαλονικείς

FILE PHOTO: Ο παίκτης του Ολυμπιακού (Δ) μάχεται για την μπάλα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τους β’ ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Την αντικατάσταση του Σλοβάκου διαιτητή Κρούζλιακ, που ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής (5/2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, απαιτεί εκ νέου η ΠΑΕ Ολυμπιακός, απειλώντας ότι «σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο».

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι «ερυθρόλευκοι» αμφισβητούν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, ήρθε σε επαφή με ομοσπονδίες κορυφαίων πρωταθλημάτων, προκειμένου να φέρει διαιτητή για το ντέρμπι, και κάνουν λόγο για «ορισμό παραγγελία», ενώ αφήνουν αιχμές και εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού.

Η νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός “παραγγελία” όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα. Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιος είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος.

«Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ είχε απαντήσει ως εξής: «Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε.

Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του».

Έπειτα και από τη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν με επίσημη διαρροή.ψΌπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «… χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, κι όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: