Συγκέντρωση στον Άρειο Πάγο ενάντια στους πλειστηριασμούς από funds [βίντεο]

Διαδηλωτές κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν κόμματα και συνδικαλιστικές ενώσεις έξω από τον Άρειο Πάγο, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου όπου συζητείται η δυνατότητα των εταιρειών διαχείρισης (servicers) να επισπεύδουν πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για λογαριασμό των funds, Αθήνα, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου συζητείται σήμερα το θέμα της νομιμοποίησης ή μη των εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων δανείων» να προχωρούν σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας λόγω αδυναμίας καταβολής των δόσεων από τους δανειολήπτες.

Δεν αναμένεται να υπάρξει απόφαση σήμερα, ενώ νωρίτερα υπήρξε και αίτημα αναβολής από τον δικηγορικό σύλλογο Αιγίου, το οποίο απορρίφθηκε ομόφωνα από το δικαστήριο.

Έξω από το ανώτατο δικαστήριο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, που διαμαρτύρεται για την άρση του μέτρου προστασίας. Κρατώντας πανό με συνθήματα όπως “πρώτα οι πολίτες, όχι οι τραπεζίτες” ζητούν άμεσα λύση στο πρόβλημά τους.




ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Aπαισιοδοξία από τους κορυφαίους CEOs για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας: Αντίθετες εκτιμήσεις από τους Ελληνες για την ανάκαμψη της χώρας

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: