Ο Φιλιππίδης κατέθεσε έγγραφα λίγο πριν την αγόρευση της εισαγγελέως και υποστηρίζει ότι αποδεικνύουν σκευωρία

FILE PHOTO: Ηθοποιοί, μάρτυρες κατηγορίας, προσέρχονται στη δίκη κατά του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Ανατροπή στην προγραμματισμένη εισαγγελική αγόρευση στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αντί της αγόρευσης, ο κατηγορούμενος απολογείται συμπληρωματικά επί νέων στοιχείων στην υπόθεση, τα οποία επικαλείται ο ίδιος.

Η Κική Πακιρτζίδου, εκ των συνηγόρων του, δήλωσε πως περιήλθαν χθες στα χέρια του εντολέα της κάποια έγγραφα για τα οποία θέλει να δώσει συμπληρωματική απολογία, αλλά και να διενεργηθεί γραφολογική εξέταση επί αυτών.

Η Εισαγγελέας ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα του κατηγορούμενου και το δικαστήριο το αποδέχθηκε ομόφωνα.

«Ο δικηγόρος των καταγγελλουσών έχει εταιρία μάνατζερ καλλιτεχνών με τον αδερφό της Παπαχαραλάμπους»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, παραθέτοντας νέα στοιχεία προκειμένου, όπως λέει, να αποκαλύψει ότι οι κατηγορίες είναι ένα οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του.

«Περιήλθαν στα χέρια μου έγγραφα στα οποία αποδεικνύουν πως ο Κ. Αλέξανδρος Μίτζιας ( δικηγόρος των καταγγελλουσών) έχει συστήσει εταιρεία με τον αδερφό της κ. Αννας Μαρία Παπαχαραλάμπους που εκπροσωπούν καλλιτέχνες» ανέφερε ο ηθοποιός

Κατόπιν ανέφερε πως η κόρη της Εβελίνας Παπούλια παίζει σε ταινία, της οποίας ο σκηνοθέτης εκπροσωπείται από τον Μίτζια.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έδρα της εταιρείας μάνατζερ καλλιτεχνών είναι το δικηγορικό γραφείο του Μίτζια στην οδό Σόλωνος.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η συνήγορος του, η οποία παρέδωσε στο δικαστήριο τα επίμαχα έγγραφα.

«Όλο αυτό είναι οργανωμένο είναι υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα» είπε ο Πέτρος Φιλιππιδής.

Απαντώντας, ο κυριος Μίτζιας είπε: «Τις τελευταίες ημέρες ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει ούτε το όνομα μου. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός . Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση».

Η δίκη διεκόπη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, skai.gr

Χειροπέδες σε 68χρονη: Πολυμελές κύκλωμα εξαπατούσε τηλεφωνικά ηλικιωμένους με δήθεν τροχαία – Είχαν αποσπάσει 430.000 ευρώ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: