Με «υπογραφή» Σάκκαρη και Τσιτσιπά στους «4» του United Cup η Ελλάδα: Σειρά έχει η Ιταλία [highlights]

Στιγμιότυπο από βίντεο της COSMOTE TV




Η Ελλάδα «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4» του United Cup στο Σίδνεϊ αποκλείοντας την Κροατία με 3-2 και θα βρει απέναντί της την Ιταλία στον δρόμο προς τον τελικό.

Η ελληνική αποστολή θα πετάξει για την πρωτεύουσα της Αυστραλίας, από το Περθ, αύριο, Πέμπτη (5/1) και την Πέμπτη (6/1) θα αρχίσει η μάχη με τους Ιταλούς. Στις 11:00 π.μ., ανήμερα των Φώτων, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Μαρτίνα Τρεβιζάν. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Μιχάλη Περβολαράκη ή του Στέφανου Σακελλαρίδη με τον Λορέντζο Μουζέτι.




Το Σάββατο (7/1) θα αγωνιστούν οι Παπαμιχαήλ-Μπροντζέτι, Τσιτσιπάς-Μπερετίνι και το μεικτό διπλό.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών (Πολωνία-ΗΠΑ), θα διεχαθούν οι αγώνες ανάμεσα σε Σβιόντεκ και Πεγκούλα και αμέσως μετά ανάμεσα σε Μιχάλσκι και Τιάφοου.

Ελλάδα και Κροατία εξάντλησαν τα περιθώρια, στον τελικό του United Cup στο Περθ, διεκδίκησαν στον τελευταίο αγώνα, δηλαδή στο διπλό μικτό, την πρόκριση στα ημιτελικά του Σίδνεϊ, με τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι αυτοί που χαμογέλασαν τελευταίοι!



Το κορυφαίο δίδυμο του ελληνικού τένις επικράτησε με 7-6(6), 6-4 των Πέτρα Μάρτιτς και Μπόρνα Γκόγιο στον καταληκτικό αγώνα του τελικού του Περθ και η Ελλάδα προκρίθηκε, με 3-2 έναντι της Κροατίας στην τετράδα του United Cup, στο Σίδνεϊ.

Αν και στον πρώτο αγώνα του τελικού του Περθ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία σήμερα (4/1), η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από την Ντόνα Βέκιτς με 6-2, 6-0, εν συνεχεία ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-0, 6-7, 7-5 του Μπόρνα Τσόριτς. Ακολούθησε η νίκη της Σάκκαρη, επί της Πέτρα Πάρτιτς με 6-3, 6-3, για να προηγηθεί η Ελλάδα με 2-1. Η Κροατία όμως ισοφάρισε σε 2-2, όταν ο 18χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης ηττήθηκε με 6-4, 6-2 από τον Νο144 στην παγκόσμια κατάταξη Μπόρνα Γκόγιο. Οι Σάκκαρη και Τσιτσιπάς… μίλησαν όμως στο τέλος, με τη νίκη τους στο διπλό μικτό και η ελληνική αποστολή ταξιδεύει για… Σίδνεϊ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Περθ, Αυστραλία

Παλιές αμαρτίες αναβάλλουν το ντεμπούτο του Ρονάλντο με τα χρώματα της Αλ Νασρ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: