Καταγγελία Ραγκούση με έντονες δόσεις συνωμοσιολογίας: Εmvolio.gr, predator και επιμολύνσεις…

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια συζήτησης της Πρότασης Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης που κατέθεσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας για το θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων πολιτικών προσώπων, Αθήνα, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Σε μια καταγγελία που αν ήταν σοβαρή θα έπρεπε να ειναι ήδη στη δικαιοσύνη, και αν όχι να μην ακουστεί με τέτοια ανεύθυνη ελαφρότητα στη Βουλή, προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Υποστήριξε -και κάλεσε μάλιστα τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυρ. Πιερρακάκη να δώσει εξηγήσεις- ότι «ένας πολίτης που ανέμενε το γραπτό μήνυμα υπενθύμισης του εμβολίου του, έλαβε παραποιημένο μήνυμα από τη διεύθυνση emvolio.gr, το οποίο ήταν παγιδευμένο με το λογισμικό predator».

Εν ολίγοις, ο κ. Ραγκούσης υπαινίχθηκε την ύπαρξη κοινής βάσης δεδομένων μεταξύ gov. gr και predator και υποστήριξε ότι ο κ. Πιερρακάκης πρέπει να εξηγήσει για το πώς «οι χειριστές του ενιαίου κέντρου παράνομων υποκλοπών ΕΥΠ και predator με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου» γνώριζαν το αυστηρά προσωπικό δεδομένο του πολίτη για το πότε είχε κλείσει το ραντεβού του για να πραγματοποιήσει αυτό το εμβόλιο.

«Οπως θα παθαίναμε όλοι, ο πολίτης πάτησε τον σύνδεσμο και επιμολύνθηκε το κινητό του, και παραδόθηκαν οι επικοινωνίες του και η προσωπική του ζωή στο predator» κατέληξε ο κ. Ραγκούσης.

Ο οποίος μάλλον αδιαφορεί ή αγνοεί (ή και τα δύο) ότι η κύρια χρησιμότητα τέτοιων «καταγγελιών» ιδίως δε όταν παρουσιάζονται με τέτοια επιπολαιότητα είναι (πέραν ενός πενταλέπτου θλιβερής δημοσιότητας) μία: Να καταλήγουν βούτυρο στο ψωμί συνωμοσιολόγων και διάφορων «ψεκασμένων» κύκλων, των οποίων τη δράση καμάρωσε η χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Αντε και στα τσιπάκια…

Καθαρή διαφορά 7,1% δίνει η δημοσκόπηση της GPO: Πάνω από to 50% θέλει δεύτερες εκλογές [γραφήματα]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: