Εξαιρετική εμφάνιση από την Σάκκαρη: Εστειλε την Ελλάδα στα νοκ άουτ του United Cup [video]

FILE PHOTO: Maria Sakkari of Greece in action against Viktoriya Tomova of Bulgaria during the 2023 United Cup tennis match between Greece and Bulgaria at RAC Arena in Perth, Australia, 30 December 2022. EPA, RICHARD WAINWRIGHT




Εξαιρετική εμφάνιση από την Μαρία Σάκκαρη που πήρε τη νίκη απέναντι στην Μέρτενς και έστειλε την Ελλάδα στα νοκ άουτ του United Cup.

Την πρόκριση στον τελικό του United Cup εξασφάλισε η Ελλάδα καθώς η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με το εντυπωσιακό 2-0 (6-1, 7-5) της Ελίζε Μέρτενς και η χώρα μας προηγείται του Βελγίου με 2-1.

Με δεδομένου ότι η Ελλάδα χρειαζόταν δύο νίκες για να εξασφαλίσει την πρωτιά, ο στόχος επετεύχθη, καθώς είχε νικήσει χθες κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η Σάκκαρη δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μέρτενς. Στο πρώτο σετ ήταν… ισοπεδωτική, ενώ και στο δεύτερο που αντιμετώπισε σθεναρή αντίσταση ήταν εκπληκτική στο τέλος και πήρε τη νίκη.

Στον τελικό η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει είτε την Κροατία, είτε την Γαλλία. Ακολουθεί το μονό ανδρών με τον Στέφανο Σακελλαρίδη να παίζει απέναντι στον Ζιζού Μπεργκς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Aθήνα, Ελλάδα

Σε ουρανοξύστη – νεκρόπολη με «θέα» το γήπεδο της Σάντος η ταφή του Πελέ: Χιλιάδες Βραζιλιάνοι στον ύστατο αντίο [videos, live]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: