Δείτε live τον προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή: Χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης αποστασίας από τα θεμέλια της Δημοκρατίας

File Photo Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Γενικό προσκλητήριο έχει αποστελεί στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για μαζική τους παρουσία στην Ολομέλεια της Βουλής το πρωί της Τετάρτης.

«Στις 10.00 πμ να βρίσκεστε στη Βουλή» ήταν το μήνυμα που έλαβαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χθες βράδυ, αφού ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να λάβει το λόγο στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την Υγεία που διεξάγεται σήμερα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού έλαβε την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, αναμένεται να ζητήσει εκ νέου την παραίτηση του πρωθυπουργού, με πηγές προσκείμενες στην Κουμουνδούρου να υποστηρίζουν πως ο κ. Τσίπρας θα κατονομάσει τον υπουργό ή τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που φαίνεται πως βρίσκονταν υπό παρακολούθηση, στη Βουλή.

Σύμφωνα μάλιστα με μια πηγή πληροφόρησης ο κ. Τσίπρας μπορεί να καταθέσει και πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, κάτι που σημαίνει πως θα σταματήσει αμέσως η συζήτηση στη Βουλή και πως θα ξεκινήσει μια τριήμερη διαδικασία με ψηφοφορία την Παρασκευή.

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται από το πρωί στην Κρήτη για διήμερη επίσκεψη και σε περίπτωση που κατατεθεί πρόταση μομφής θα πρέπει να την αποδεχθεί τυπικά ίσως ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Εκλογές ante portas: Aγρια πόλωση με τοξική ατζέντα για υποκλοπές, «νεκρή Μαρία», Καλογρίτσα και «Mάξιμο Σαράφη»…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: