Το Megxit επιτάχυνε το τέλος της Ελισάβετ, υποστηρίζουν πηγές από το Μπάκιγχαμ: Το πήρε πιο βαριά και από το Brexit [video]

FILE PHOTO: Παλιές ευτυχισμένες στιγμήες της Βασίλισσας Ελισάβετ με τους γιους της, τη νύμφη της και τα εγγόνια της με τις γυναίκες τους. EPA, STR UK AND IRELAND OUT SHUTTERSTOCK OUT




Το άγχος που προκλήθηκε από τη διαμάχη του Χάρι και της Μέγκαν με τη βασιλική οικογένεια είχε «επιζήμια επίδραση» στην υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ τους τελευταίους μήνες της ζωής της, είπαν καλά πληροφορημένες πηγές στην εφημερίδα The Mail την Κυριακή.

Η αποκάλυψη έρχεται λίγες ημέρες αφότου ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ «ανανέωσαν» την κριτική τους στο Στέμμα, στα τρία τελευταία επεισόδια της ντοκιμαντεριστικής σειράς, Harry & Meghan, στο Netflix .

Τώρα οι μυημένοι αποκάλυψαν για πρώτη φορά τις πραγματικές διαστάσεις του Megxit στο οικογενειακό δράμα και τις επιπτώσεις που επιβάρυναν την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας. Επιπτώσεις που για κάποιους ήταν βαρύτερες από αυτές του Grexit.

 


Ενόψει της μετακόμισης του ζευγαριού πέρα ​​από τον Ατλαντικό και τα χρόνια μετά, η Βασιλική Οικογένεια αντιμετώπισε μια σειρά από ισχυρισμούς του Παλατιού κατά της Μέγκαν και του Χάρι, ακόμη και για ρατσισμό.

Η εικόνα των «Fab Four» – ένα ενιαίο μέτωπο μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ και του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν – γκρεμίστηκε καθώς η ρήξη μεταξύ των αδελφών εντεινόταν ολοένα και περισσότερο.

Μια έγκυρη πηγή ήταν ξεκάθαρη ότι η υγεία της Αυτής Μεγαλειότητος ήταν ήδη μειωμένη για λόγους που δεν είχαν καμία σχέση με το Megxit, αλλά πρόσθεσε:

«Επηρέασε πραγματικά την υγεία της βασίλισσας. Είχε επιζήμια επίδραση στην υγεία της. Ναι, ήταν ηλικιωμένη και υπήρχαν άλλα προβλήματα, αλλά παρόλα αυτά όλοι οι ισχυρισμοί του Χάρι και της Μέγκαν σίγουρα συνέβαλαν σε αυτό».

Το πιστοποιητικό θανάτου της βασίλισσας έλεγε ότι πέθανε από «γήρας». Αλλά όσοι είναι κοντά στον μονάρχη, ο οποίος πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών, πιστεύουν ότι τα συχνά «προβλήματα κινητικότητάς» της επηρεάστηκαν από το πρόσθετο άγχος της απόφασης του εγγονού της Χάρι να απομακρυνθεί από την οικογένειά του και να επικρίνει το ίδρυμα στο οποίο είχε αφιερώσει τη ζωή της.

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς Harry & Meghan του Netflix – που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη – το ζευγάρι φάνηκε να κατηγορεί τη βασιλική οικογένεια για σκόπιμο συγχρονισμό της κρίσιμης συνάντησης, γνωστής ως Σύνοδο Κορυφής του Σάντρινγκχαμ, μετά την επιστροφή της Μέγκαν στην Καλιφόρνια.

Ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι ήταν «τρομοκρατημένος» όταν ο αδερφός του «ούρλιαξε και του φώναξε» κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Κατηγόρησε επίσης τον πατέρα του ότι είπε «πράγματα που απλά δεν ήταν αλήθεια» και αποκάλυψε ότι η γιαγιά του, η βασίλισσα, «κάθισε ήσυχα εκεί» και «τα πήρε όλα μέσα».

Πηγή: dailymail.co.uk

Έφυγε ο τελευταίος επιζών των «Νταμπάστερς» της RAF: Είχαν πλήξει φράγματα των Ναζί με μια μοναδική σε σύλληψη αεροπορική επιδρομή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: