Λύγισε στον αέρα η δημοσιογράφος του BBC ανακοινώνοντας τον θάνατο των τριών αγοριών στη παγωμένη λίμνη [video]

Στιγμιότυπο από βίντεο του ΒΒC




Με δυσκολία κατάφερε να συγκρατήσει τον λυγμό της η δημοσιογράφος του ΒΒC Joanna Gosling αναγγέλλοντας τον θάνατο των τριών αγοριών -ηλικίας 8, 10 και 11- ετών, που έχασαν τη ζωή τους όταν έπεσαν μέσα σε παγωμένη λίμνη στο Σόλιχαλ στα Δυτικά Μίντλαντς, 160 χιλιόμετρα βόρεια του Λονδίνου.

 

Ένα τέταρτο αγόρι, έξι ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Και τα τέσσερα παιδιά υπέστησαν καρδιακή ανακοπή όταν ανασύρθηκαν από τη λίμνη στο Babbs Mill Park, στο Kingshurst.

Απλοί πολίτες και αστυνομικοί ήταν οι πρώτοι που προσπάθησαν να τραβήξουν τα παιδιά σε ασφαλές σημείο προτού φτάσουν σε αυτά οι ειδικοί εκπαιδευμένοι πυροσβέστες.

Όσοι ανασύρθηκαν από το νερό έλαβαν άμεση υποστήριξη ζωής από το ασθενοφόρο και το προσωπικό της πυροσβεστικής πριν μεταφερθούν εσπευσμένα σε δύο νοσοκομεία του Μπέρμιγχαμ. Όλοι  έφτασαν εκεί σε κρίσιμη κατάσταση.

«Τα αγόρια, ηλικίας 11, 10 και οκτώ ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού ανασύρθηκαν από το νερό. Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να επανέλθουν και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους τους αυτή τη βαθιά καταστροφική στιγμή. Θα έχουμε εξειδικευμένους αξιωματικούς που θα τους προσφέρουν όσο περισσότερη υποστήριξη μπορούμε. Ένα τέταρτο αγόρι, έξι ετών, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο», ανέφερε ανακοίνωση του δημοτικού σχολείου της περιοχής του οποίου ήταν μαθητές τα παιδιά.

Στερεύουν από πολεμοφόδια οι Ρώσοι που καταφεύγουν σε πυρομαχικά από την εποχή του… Μπρέζνιεφ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: