«Χριστούγεννα με καιρό Πάσχα» προβλέπει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης [video]

Ο μετεωρολόγος του Open Κλέαρχος Μαρουσάκης Sceenshot via Open Tv




Χριστούγεννα με ήπιο καιρό και χωρίς ιδιαίτερο κρύο, σε αντίθεση όμως με την Πρωτοχρονιά που, όπως εκτιμάται, θα υπερισχύσει ξανά η μεσημβρινή κυκλοφορία, φέρνοντας χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού, με πτώση της θερμοκρασίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Sύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για τα Χριστούγεννα, ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, με ανάρτησή του στο facebook ενημερώνει  πως «προς τα Χριστούγεννα θα οδηγηθούμε με ήπιο καιρό χωρίς δηλαδή αξιόλογα κρύα. Στο ερώτημα αν θα έχουμε βροχές και αν θα είναι ισχυρές δεν μπορούμε να απαντήσουμε μιας και η ανάλυση της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας μπορεί να ρίξει λίγο φως θερμοκρασιακά, στα υπόλοιπα όμως υπάρχει πυκνό σκοτάδι, το οποίο θα αρχίσει να αραιώνει μέρα με τη μέρα. μΆρα λοιπόν θα μπορούσαμε να πούμε ότι πιο πολύ Πάσχα θα θυμίζει ο καιρός παρά Χριστούγεννα. Που σημαίνει ότι τα πολλά χιόνια με τα σκληρά κρύα απομακρύνονται αρκετά.

Οι βροχές όμως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους με “μαλακό” όμως θερμοκρασιακά καιρό. Κάπως έτσι δεν είναι και το Πάσχα? Πάμε προς Πασχούγεννα  λοιπόν και βλέπουμε για πιο έντονα κρύα πιθανότατα προς το τέλος του χρόνου ή και πιο μετά».

Μπορείτε να γράφετε ελεύθερα, ως άποψή σας, ότι ο Χαρδαλιάς έπαθε ισχαιμικό από το εμβόλιο: Το δικαστήριο τα αθωώνει αυτά…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: