Το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ της ομάδας «Ζεύς»: Aνατριχίλα από το νέο μήνυμα της Πολεμικής Αεροπορίας

Ο Σμηναγός Δημήτρης Τζάλλας, «απογείωσε» το κοινό που παρακολουθούσε στον Φλοίσβο τις αεροπορικές επιδείξεις των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας. Πηγή εικόνων επίσημος λογαριασμός Zeus F-16 Demo Team της Πολεμικής Αεροπορίας στο Facebook.




Συγκλόνισε το κοινό στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Αμέσως μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και τη διέλευση του F-16 «Ζεύς», ο λόγος δόθηκε στον ιπτάμενο Σμηναγό, Δημήτρη Τζάλλα.
Το μήνυμα που συμπυκνώνει την αποτρεπτική ισχύ και θέληση των ιπταμενων και μηχανικών είχε παραλήπτη. Και δεν είναι άλλος από την ηγεσία της Τουρκίας η οποία δεν έχει πει λίγες φορές πως θα «έρθουν νύχτα».

Το μήνυμα

«Είμαστε οι κυρίαρχοι των αιθέρων , για όποιον τολμήσει «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», ακόμη και νύχτα.»

Είπε μέσα από το cockpit του F-16 Block 52 plus της 343 Μοίρας «Αστέρι», ο Σμηναγος Δημήτρης Τζάλλας, «απογειώνοντας» το κοινό που παρακολουθούσε στον Φλοίσβο τις αεροπορικές επιδείξεις των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, με αφορμή την εορτή του προστάτη της, Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Ο Σμηναγος Τζάλλας από το 2011 πετά με τα μαχητικά F-16 Block 52 plus της 115 Πτέρυγας Μάχης και συγκεκριμένα με την 343 Μοίρα «Αστερι». Οι ώρες πτήσης με τον τύπο που πετά έχουν ξεπεράσει τις 1300 με πολλές από αυτές να είναι αναχαιτίσεις και αερομαχίες απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Νέα αλλαγή πλεύσης από την κυβέρνηση για τις κορβέτες: Θέλει να το προχωρήσει εδώ και τώρα – Ιταλοί και Γάλλοι στο παιχνίδι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: