Τα προβλήματα του ΑΝΤ plus φέρνουν ανατροπή: Στο τραπέζι η ελεύθερη μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ από ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV




Συσκέψεις με… σκέψεις για ελεύθερη μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ γίνονται τις τελευταίες ώρες στον ΑΝΤ1.
Ως γνωστόν, η πλατφόρμα ΑΝΤ1 plus έκανε πρεμιέρα με προβλήματα την Κυριακή καθώς αρκετός κόσμος δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει ομαλά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και το Ιράν.

Όσοι είχαν εξασφαλίσει την πληρωμή τους αντιμετώπισαν πρόβλημα στη φόρτωση της πλατφόρμας, ενώ όσοι προσπάθησαν να κάνουν συνδρομή και λογαριασμό τελευταία στιγμή, αναφέρεται ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε πληρωμή.

«Αγαπητοί χρήστες, η τεχνική ομάδα του ΑΝΤ1+ έχει εντοπίσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την προβολή του αγώνα Αγγλία – Ιράν και εργάζεται για την άμεση επίλυσή του. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας», ανέφερε  σε ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1+.

Από τις 2.30 το μεσημέρι μέχρι και μετά την έναρξη του αγώνα, εμφανιζόταν το ίδιο μήνυμα: «Σφάλμα κατά την πληρωμή». Ωστόσο, μετά τις 15:30 το σχετικό κομμάτι της πλατφόρμας ομαλοποιήθηκε.

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν και σήμερα στον αγώνα Αργεντινής – Σαουδικής Αραβίας, γεγονός που οδήγησε τους υπευθύνους καναλιού στην μεταφορά των δύο αγώνων που ακολούθησαν στην ελεύθερη πλατφόρμα.

Και ενώ το ΑΝΤ1 Plus είναι νούμερο 1 trend στο ελληνικό twitter, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται  πλήρης ανατροπή δεδομένων με μετάδοση όλων των αγώνων από το ελεύθερο δίκτυο του καναλιού.

Συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν ότι σε εξέλιξη είναι σημαντική σύσκεψη στον ΑΝΤ1  και η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί σε λίγες ώρες.Ένα από τα σενάρια θέλει τους αγώνες να μεταδίδονται από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 και από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

 

Η ΕΡΤ απαντά στην κριτική: Γιατί το Μουντιάλ δεν μεταδίδεται από την δημόσια τηλεόραση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: