Τέλος από τον Δήμο Αθηναίων με απόφαση Μπακογιάννη η σύζυγος του 53χρονου που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση του Κολωνού




Στην απομάκρυνση της συζύγου του 53χρονου συλληφθέντος για την απεχθή υπόθεση του βιασμού 12χρονης προχώρησε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Η σύζυγος του 53χρονου Ηλία Μίχου είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος και αναπληρώτρια πρόεδρος της 4ης κοινότητας του δήμου Αθηναίων με την παράταξη Μπακογιάννη.

Η διαγραφή της και η αποπομπή της από το δημοτικό αξίωμα σχετίζεται με την καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος της για συγκάλυψη του συζύγου της που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και μαστροπεία

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, πηγές του Δήμου Αθηναίων αναφέρουν ότι είναι προφανές πως μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο η σύζυγος του κατηγορουμένου να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της.

Σε ό,τι αφορά τη στήριξη της οικογένειας της 12χρονης, από την πρώτη στιγμή οι κοινωνικές υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν και βρίσκονται δίπλα της.

 

 

Σημειώνεται ότι την απομάκρυνση της συζύγου του 53χρονου είχε ζητήσει από τον Κ. Μπακογιάννη η Ανοιχτή Πόλη με τον επικεφαλής της Νάσο Ηλιόπουλο, μετά τις καταγγελίες ότι η σύζυγος του 53χρονου είχε επιχειρήσει να συγκαλυφθεί η υπόθεση.

 

Αυτός είναι ο κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης 12χρονης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του [photo]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: