Ο κ. Μαργαρίτης κάνει έρευνα για τη ρωσική χρηματοδότηση σε κόμματα, αλλά αρνείται να αποκαλύψει τον “πράκτορα” του Πούτιν!

FILE PHOTO: Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ




Έχει πολύ πλάκα ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες. Μετά από 4 μήνες δεν ανακάλυψε προφανώς το όνομα του …«πράκτορα» του αυταρχικού προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο …”πράκτορας”, υποτίθεται ότι είναι υποψήφιος στις κυπριακές προεδρικές εκλογές.

Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει ότι θέλουμε να μάθουμε και ότι θα προσφέρει μεγάλη εθνική υπηρεσία αν τον αποκαλύψει (όποιος και νάναι), διότι πολύ απλά ΔΕΝ επιθυμούμε ένα χειραγωγημένο -από τον Πούτιν- Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είναι αδιανόητο να συμβεί αυτό και πρέπει, εάν ισχύουν οι ισχυρισμοί του, να τον σταματήσουμε.

Όμως, διαβάζω στον Euobserver, ότι η Κομισιόν θα διερευνήσει τη ρωσική χρηματοδότηση σε ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα και πολιτικούς. “Θα φτάσουμε στο βάθος”, δήλωσε -και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι- ο Μαργαρίτης Σχοινάς, αντιπρόεδρος της επιτροπής στους ευρωβουλευτές στο Στρασβούργο.

Θυμίζω ότι μία έκθεση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, αναφέρει ότι η Μόσχα έδωσε τουλάχιστον 300 εκ. δολάρια σε πολιτικά κόμματα, αξιωματούχους και πολιτικούς σε περισσότερες από 20 χώρες από το 2014.

Δεν θα ήταν πιο εύκολο κ. Σχοινά να ξεκινήσετε από την Κύπρο και να μας δώσετε το ονοματάκι του «πράκτορα» του Πούτιν;

Μιχάλης Ιγνατίου
Hellas Journal

Υπάρχει κίνδυνος πολέμου στη Μεσόγειο; Η Τουρκία του Ερντογάν κλιμακώνει επικίνδυνα τις εντάσεις στο Αιγαίο Πέλαγος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: