Αστρονομικά τα κέρδη της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης; Δοσοληψίες με σκληρούς κακοποιούς της νύχτας [video]

PHOTO: Οι συλληφθέντες ως μέλη της λεγόμενης “συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης” στα Δικαστήρια ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Αστρονομικά φαίνεται ότι ήταν τα κέρδη από τη δράση των συμμοριών μέσα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN,  που αναμεταδίδει το ethnos.gr, τα μέλη των συμμοριών φέρεται να έβγαζαν χρήματα και στο εξωτερικό.

Η έρευνα των αστυνομικών μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι ήταν τόσα τα χρήματα τα οποία τελικά έβγαζαν, χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο για ληστείες, κλοπές και εμπόριο ναρκωτικών τη φοιτητική εστία, που βρέθηκαν εμβάσματα του αρχηγού της συμμορίας, με τα οποία έστελνε χρήματα στην Αλβανία. Μάλιστα, οι αστυνομικοί λένε ότι δεν είναι διόλου απίθανο να έκαναν και επενδύσεις στη χώρα αυτή – αυτό θα ερευνηθεί στην πορεία.

Επαφές και με γνωστούς κακοποιούς της νύχτας

Επίσης, συνεχίζεται η έρευνα για να δουν με ποιους άλλους κακοποιούς, κυρίως της νύχτας, είχαν σχέσεις και επαφές οι συλληφθέντες.  Μάλιστα, φαίνεται ότι έχουν προκύψει ήδη τα πρώτα αποτελέσματα, και βρίσκονται και άνθρωποι οι οποίοι έχουν απασχολήσει, στο παρελθόν, τις Αρχές, για υποθέσεις της νύχτας.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ιερώνυμος: Απαράδεκτα και καταδικαστέα τα φαινόμενα ψυχολογικής και σωματικής βίας κατά γυναικών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: