Προφανής επιτυχία των κοινών προσπαθειών μας στα πεδία μαχών της Ουκρανίας, λέει ο Όστιν: Νέα στρατιωτική βοήθεια $675 εκατ. από ΗΠΑ

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Λόιντ Όστιν, στην διάρκεια των δηλώσεών του στην αμερικανική βάση του Ραμστάιν στην δυτική Γερμανία. EPA, SASCHA STEINBACH




Νέα στρατιωτική βοήθεια ύψους 675 εκατομμυρίων δολαρίωνθα χορηγήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αμερικανού υπουργού Αμυνας Λόιντ Οστιν.

Η ανακοίνωση έγινε στην αμερικανική στρατιωτική βάση του Ραμστάιν στην δυτική Γερμανία πριν από την έναρξη των εργασιών της πέμπτης συνόδου της “Ομάδας Επαφής” για τον συντονισμό της στρατιωτικής υποστήριξης προς το Κίεβο.

«Σήμερα, διαπιστώνουμε την προφανή επιτυχία των κοινών μας προσπαθειών επί του πεδίου της μάχης», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας κατά την έναρξη των εργασιών της συνόδου της Ομάδας Επαφής.

Εκπρόσωποι περισσότερων από 40 χωρών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ θα συζητήσουν τα ζητήματα που θέτει η σύρραξη σε όρους παραγωγής όπλων.

Με πληροφορίες από AFP – Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ραμστάιν, Γερμανία

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πυροβόλα που στοχεύουν τη Σαμοθράκη και τη Λήμνο εγκαθιστούν οι Τούρκοι Αττίλες στην Ίμβρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: