Απώλεια για την ΑΕΚ ενόψει Λεωφόρου: Χάνει το ντέρμπι με ΠΑΟ ο Τσούμπερ

FILE PHOTO: Ο παίκτης της ΑΕΚ Στίβεν Τσούμπερ και ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο “Γ. Καμάρας” στη Ριζούπολη, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 . ΑΠΕ/ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Με μία αρκετά σημαντική απουσία Θα παραταχθεί η ΑΕΚ την Κυριακή στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Ο Στίβεν Τσούμπερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (11/9, 21:30) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Προς το παρόν δεν υπάρχει εκτίμηση για το χρονικό διάστημα στο οποίο θα μείνει εκτός δράσης ο Ελβετός.

Κατά τα άλλα την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς Τομ Φαν Βέερτ που πιθανότατα θα είναι και στην αποστολή αφού βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, λόγω της παρουσίας του στην ομάδα του Βόλου, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος ούτως ή άλλως θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής καθώς το καλοκαίρι ήταν ελεύθερος και δεν συμμετείχε στην προετοιμασία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ιστορική συντριβή της Λίβερπουλ στο καμίνι του «Ντιέγκο Μαραντόνα»: Εχασε 4 -1 από την Νάπολι [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: