Ξανά σε Beach Bar μίλησε ο Αβέρωφ Νεοφύτου: Εκεί όπου συχνάζει η νεολαία και είναι εξασφαλισμένο το …ακροατήριο

Νέοι και νέες στην εκδήλωση του προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου σε Beach Bar της Λάρνακας. Φωτογραφία μέσω Φιλελεύθερου




Πλήθος φίλων και υποστηρικτών, όπως αναφέρει κομματική ανακοίνωση, της υποψηφιότητας του προέδρου του Δημοκρατικου Συναγερμού (ΔΗΣΥ) συγκεντρώθηκαν στο Ammos Beach Bar στη Λάρνακα για να ακούσουν τον υποψήφιο για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κ. Νεοφύτου φροντίζει να ομιλεί σε μέρη όπου είναι εξασφαλισμένο το ακροατήριο για να δείχνει τη δήθεν …δυναμική της υποψηφιότητάς του. Έτσι έχει πάρει σβάρνα τα beach bars των παραλιακών πόλεων, όπου συχνάζει η νεολαία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ «το πλήθος του κόσμου υποδέχθηκε τον κ. Νεοφύτου με ενθουσιασμό και πρωτόγνωρο παλμό».

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε σύντομο χαιρετισμό του, τους ευχαρίστησε, αφού όπως ανέφερε:

«Για δεκαετίες σας ένιωθα δίπλα μου στις χαρές και στις λύπες, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες, στα καλά και στα κακά και πάντα έπαιρνα δύναμη από εσάς να δίνουμε τις μάχες, όχι για την παράταξή μας αλλά για τον τόπο μας».

Στη συνέχεια ο κ. Νεοφύτου δήλωσε ότι:

«Πέρασε δύσκολα η πατρίδα μας και το 2013 και την περίοδο της πανδημίας, αλλά σήμερα η παγκόσμια ανθρωπότητα βιώνει πρωτόγνωρες συνθήκες και ανασφάλειας και ενεργειακής κρίσης και έκρηξης των τιμών. Η σταθερότητα και η ασφάλεια ακόμα και οι θέσεις εργασίας δεν είναι δεδομένες. Έρχονται τρικυμίες, έρχονται καταιγίδες και έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ναρκοπέδιο».

Όμως, όπως δήλωσε, «έχω εμπιστοσύνη στην δύναμη σας γιατί ξέρουμε πάντα εμείς στα δύσκολα, τις κρίσεις να τις μετατρέπουμε σε μεγάλες ευκαιρίες για τον τόπο μας. Και ακόμα μία φορά κι αυτή την κρίση θα την μετατρέψουμε σε μια μεγάλη ευκαιρία».

Οι συγκεντρώσεις των Φίλων και Υποστηρικτών συνεχίζονται στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

Το τελευταίο αντίο στον Αυγουστή Ευσταθίου: Κηδεύτηκε ο “Ματρώζος”, στενός συνεργάτης του Γρηγόρη Αυξεντίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: