Ο Νίκος Στραβελάκης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων του OPEN: ‘Εμπειρος και εξαιρετικός παρουσιαστής (video)

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων του OPEN, Νίκος Στραβελάκης. Φωτογραφία Hellas Journal από το βίντεο του καναλού




Την πρώτη του εμφάνιση μέσα από τη συχνότητα του Open Beyond πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, ο Νίκος Στραβελάκης ο οποίος απoχώρησε από τον ΣΚΑΪ μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.

Ο Δημοσιογράφος και εξαιρετικός παρουσιαστής έκανε πρεμιιέρα, παρουσιάζοντας το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Open. Θα το κάνει καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, όλο το καλοκαίρι.

Μετά την επιστροφή της Πόπης Τσαπανίδου από τη θερινή άδεια, ο Νίκος Στραβελάκης θα μετακrvηθεί στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, ενώ τις καθημεριvές θα έχει ρόλο πίσω από τις κάμερες, μετέχοντας στις συσκέψεις για τις ειδήσεις.

Πρόκειται για την καλύτερη μεταγραφή στην παρούσα τηλεοπτική σεζόν στον τομέα των ειδήσεων.

Για τον Νίκο Στραβελάκη, η διεύθυνση ειδήσεων του OPEN, ανέφερε:

«Ο Νίκος Στραβελάκης εντάσσεται στο δημοσιογραφικό δυναμικό του OPEN και αναλαμβάνει τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή στα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Με δεδομένη την πολυετή και επιτυχημένη διαδρομή του στην τηλεόραση είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του ενημερωτικού τομέα του ανοιχτού καναλιού, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με την ανεξάρτητη και αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων.

Ο Νίκος Στραβελάκης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή όλων των μεγάλων ειδησεογραφικών στιγμών για περισσότερο από δύο δεκαετίες στο MEGA, ενώ τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε με επιτυχία κεντρικά δελτία και ενημερωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ. Το OPEN καλωσορίζει τον Νίκο Στραβελάκη με την πεποίθηση ότι ξεκινά μια συνεργασία γόνιμη και παραγωγική».

Η καθαρή και ανεξάρτητη δημοσιογραφία έχει τα δικά της ρεκόρ: 2.702.418 μοναδικοί αναγνώστες για την Hellas Journal τον Ιούλιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: