Κατασκοπεία ή απατεωνία στο Μαρ-α-Λάγκο; 33/χρονη εμφανίσθηκε ως κληρονόμος Ρότσιλντ και “εισέβαλε” στο σπίτι του Τραμπ

FILE PHOTO: Οι αρχές έξω από την κατοικία του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στο Mar-a-Lago. EPA, JIM RASSOL




Η Inna Yashchshyn, γνωστή και ως Άννα ντε Ρότσιλντ, φορώντας Rolex και οδηγώντας ένα Mercedes SUV αξίας 170.000 δολαρίων, κατάφερε, προσποιούμενη τη κληρονόμο της τραπεζικής δυναστείας Ρότσιλντ, να εισέλθει στο Μαρ-α-Λάγκο και να διεισδύσει στον εσωτερικό κύκλο του Ντόναλντ Τράμπ .

Τώρα βρίσκεται υπό έρευνα από το FBI, το οποίο εξετάζει τις προηγούμενες οικονομικές της δραστηριότητες και τα γεγονότα που την οδήγησαν να μπει στο σπίτι του πρώην προέδρου.

Για μήνες ήδη στο στόχαστρο των καναδικών αρχών, η 33χρονη γυναίκα είναι μια Ουκρανή μετανάστης που μιλάει άπταιστα ρωσικά, κόρη ενός οδηγού φορτηγού από το Οχάιο.

Πέρυσι, σύμφωνα με την Pittsburgh Post-Gazette, μπήκε στο Μαρ-α-Λάγκο πολλές φορές με πλαστά έγγραφα και κατάφερε, χάρη στο σημαντικό επώνυμο που χρησιμοποίησε, να γίνει γνωστή σε πολλά μέλη της αποκλειστικής λέσχης Trump. «Μίλησε για αμπελώνες και οικογενειακές περιουσίες, για το πώς μεγάλωσε στο Μονακό”, λέει ο πρώην τραπεζίτης John LeFevre με την Daily News αναφερόμενος στην πρώτη του συνάντηση με τη γυναίκα τον Μάιο του 2021. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Yashchshyn κέρδισε την εύνοια πολλών και έχει απαθανατιστεί παρέα με τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ, τον Τραμπ αλλά και με την κοπέλα του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ.

Η Yashchshyn βρίσκεται τώρα στο στόχαστρο του FBI, στο οποίο έχει παραδώσει τα διαβατήρια και τα πλαστά έγγραφά της. Η έρευνα αποκτά ιδιαίτερη σημασία υπό το φως της έρευνας ομοσπονδιακών πρακτόρων στο Μαρ-α-Λάγκο, όπου ο Τραμπ διατηρούσε άκρως απόρρητα έγγραφα.

Mε πληροφορίες από ansa.it
Ελλάδα Αθήνα 

Εξοικειώθηκε με το πλήρωμα και ανέβηκε στο ταξί τους για βόλτα στην Ανταρκτική: Η περιπέτεια ενός μικρού πιγκουίνου (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: