Χαιρετισμός του Νίκου Χριστοδουλίδη στο 43ο Φεστιβάλ «Διονύσια» στο Στρουμπί: Ιστορία, πολιτισμός, ήθη και έθιμα




Μετά από σχετική πρόσκληση του Κοινοτικού Συμβουλίου Στρουμπιού, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρευρέθηκε και χαιρέτισε το 43ο Φεστιβάλ «Διονύσια», το βράδυ του Σαββάτου 13 Αυγούστου 2022.

Στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική πρόσκληση αναφέρθηκε στην διαχρονική σπουδαιότητα της διοργάνωσης του Φεστιβάλ, χαρακτηρίζοντας το ως ένα από τα πιο σημαντικά στην επαρχία Πάφου.

Σημείωσε ότι η πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων, ανάμεσα σε αλλά, αναδεικνύει την ιστορία, τον πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας, τα οποία αποτελούν τις ρίζες και τις καταβολές μας.

Την ίδια στιγμή, επεσήμανε τη διαχρονική σημασία της αμπελουργίας στην κυπριακή οικονομία και ιδιαίτερα στην ανάπτυξη της υπαίθρου στην Πάφο.

Τόνισε τέλος την σημασία της ενίσχυσης των κοινοτήτων της υπαίθρου μέσα από την προώθηση των αναγκαίων υποδομών, υπηρεσιών, αλλά και τη δημιουργία επαγγελματικών ευκαιριών που θα επιτρέψουν, ειδικότερα σε νεαρά ζευγάρια, να εγκατασταθούν στην ύπαιθρο.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: