Ο Έλον Μασκ απέκτησε δίδυμα με στέλεχος της εταιρείας του: Ποια είναι η μητέρα των παιδιών του

File Photo Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ EPA/CHRISTIAN MARQUARDT




Πατέρας (τουλάχιστον) εννέα και όχι επτά παιδιών είναι ο Ellon Musk.

Ο πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο απέκτησε δίδυμα το 2021 με τη Shivon Zilis, ανερχόμενο εταιρικό στέλεχος στη Neuralink. Μάλιστα, η Zilis φέρεται να γέννησε τον Νοέμβριο του 2021, λίγες εβδομάδες πριν ο Musk και η τότε σύντροφός του Grimes αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο Musk και η Zills κατέθεσαν αίτηση, ώστε τα δίδυμα «να έχουν το επώνυμο του Musk και ως μέρος του μεσαίου ονόματος τους το επώνυμο της μητέρας τους», σύμφωνα με έγγραφα, που απέκτησε και δημοσιεύει το Insider.

Η αίτηση κατατέθηκε στο Όστιν του Τέξας, όπου γεννήθηκαν τα μωρά, και εγκρίθηκε από τον δικαστή.

Ποια είναι Shivon Zilis

Η Zilis είναι 36 ετών και γεννήθηκε στον Καναδά. Σπούδασε οικονομικά και φιλοσοφία στο Γέιλ. Έχει εργαστεί στην IBM και στο Bloomberg Beta. Θεωρείται ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης και έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Forbes 30 Under 30 in και στη λίστα 35 Under 35 του LinkedIn.

 

Η Zilis από το 2017 είναι διευθύντρια επιχειρήσεων και ειδικών έργων στη Neuralink, την εταιρεία νευροτεχνολογίας του Musk, η οποία επιδιώκει τη δημιουργία διεπαφών ανθρώπου-μηχανής.

 

Ο αμφιλεγόμενος κροίσος έχει άλλα πέντε παιδιά με την πρώτη του σύζυγο, Justine Musk και δύο με την τραγουδίστρια Claire Boucher, γνωστή ως Grimes.

Mε πληροφορίες από ethnos.gr

Στις Τρεις Καμπάνες των Φηρών φωτογραφίζεται ο Magic Johnson: Με χαιρετισμούς απ’ το γαλάζιο της Σαντορινης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: