Μεγάλη εκδήλωση στη Λεμεσό: Η νεολαία της πόλης στο πλευρό του ανεξάρτητου υποψηφίου Νίκου Χριστοδουλίδη

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χχριστοδουλίδης στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Μαζική ήταν η παρουσία των νέων στην εκδήλωση που διοργάνωσε την Τετάρτη η νεολαία της ομάδας εθελοντών και υποστηρικτών της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη στη Λεμεσό.

Παρότι η εκδήλωση έγινε εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, πολλοί ήταν οι νέοι άνθρωποι που παρευρέθηκαν προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τον ανεξάρτητο υποψήφιο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και να συνομιλήσουν μαζί του για τα θέματα που τους απασχολούν και τις προκλήσεις που έχουν ενώπιον τους.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, αφού πρώτα ευχαρίστησε τις νέες και τους νέους για τη μαζική παρουσία τους, τόνισε πως το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών αφορά πρώτα και κύρια τη νεολαία που είναι το μέλλον του τόπου μας.

Πρόσθεσε ότι αυτός είναι ο λόγος που καθιστά σημαντική και απαραίτητη τη μαζική συμμετοχή τους και πως η επιλογή της αποχής δεν προσφέρει κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

«Μαζί να δουλέψουμε ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε ενώπιον μας.», είπε και έκλεισε το σύντομο μήνυμά του, δεχόμενος ένα πολύ θερμό χειροκρότημα.

  • Επίσκεψη στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα επισκέφθηκε την Τετάρτη ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ξεναγήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος και ενημερώθηκε από την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Δρ. Πόπη Κανάρη, τον γενικό διευθυντή Δρ. Παύλο Κωστέα και την Δρ. Βιολέτα Αναστασιάδη, σχετικά με τις δράσεις και τα προγράμματα κατά της λευχαιμίας.

Συναυλία στη μνήμη του μεγάλου φιλάνθρωπου Νίκου Μούγιαρη: Ένας φλογερός Πατριώτης με όραμα.. Δεν ήταν άνθρωπος των τίτλων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: