Καρέ-καρέ η κινηματογραφική ληστεία σε επιχείρηση: Δείτε τον κακοποιό να παλεύει με τον ιδιοκτήτη

Photo Στιγμιότυπο από το βίντεο όπου καταγράφεται η συμπλοκή του ιδιοκτήτη με τους κακοποιούς Screenshot via Open Tv




Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο που καταγράφεται  η ληστεία σε επιχείρηση στη Νέα Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο βίντεο, που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και μεταδίδει το OPEN, φαίνονται, λεπτό προς λεπτό, όλα τα στάδια της κινηματογραφικής ληστείας.




Στην αρχή φαίνεται  ένας εκ των δύο δραστών βγαίνει τρέχοντας από το γραφείο του 33χρονου ιδιοκτήτη, με τον δεύτερο να τον καταδιώκει. Για κακή του τύχη όμως, ο 33χρονος τον έπιασε και τον ακινητοποίησε κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα.

Ευδιάκριτα φαίνεται η μάχη που ακολούθησε μεταξύ ιδιοκτήτη και κακοποιού, προκειμένου εκείνος να απεγκλωβιστεί από τα χέρια του 33χρονου και να επιβιβαστεί στο μαύρο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός του για να το σκάσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο δράστης μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τον 33χρονο που τον είχε «γραπώσει» για τα καλά. Ακριβώς εκείνο είναι και το σημείο, που ο οδηγός πατάει γκάζι και φεύγει, με τον ιδιοκτήτη να κρέμεται κυριολεκτικά από το όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν οι κακοποιοί να τον σύρουν για τέσσερα ολόκληρα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο.

Με πληροφορίες από Open Tv

Στον Πειραιά ρυμουλκείται το ρωσικό τάνκερ με σημαία Ιράν «Lana» – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: