Η φωτιά καίει την Πεντέλη: Μήνυμα του 112 για εκκένωση των περιοχών Παλλήνης, Βούλα Πικερμίου και Πανόραμα Παλλήνης

Κόσμος κοιτάει τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Νταού Πεντέλης να πλησιάζει σε κατοικημένη περιοχή,Τρίτη 19 Ιουλίου 2022.Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί μέχρι στιγμής 50 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 11 αεροπλάνα και 5 ελικόπτερα, ενώ στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι. Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στο Ντράφι να εκκενώσουν τώρα προς Παλλήνη, λόγω της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Στις 5.20 τα ξημερώματα, το «112» έστειλε μήνυμα προς όλους όσοι βρίσκονται στην Παλλήνη και στη Νέα Παλλήνη να εκκενώσουν άμεσα προς Πικέρμι – Ραφήνα.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην Παλλήνη και στη Νέα Παλλήνη, εκκενώστε τώρα προς Πικέρμι – Ραφήνα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας ΕΔΩ.

Στις 4.30 τα ξημερώματα, το «112» έστειλε μήνυμα προς όλους όσοι βρίσκονται στη Βούλα Πικερμίου και στο Πανόραμα Παλλήνης να εκκενώσουν άμεσα προς Πικέρμι.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στη Βούλα Πικερμίου και στο Πανόραμα Παλλήνης, εκκενώστε τώρα προς Πικέρμι. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας ΕΔΩ».

Λίγα λεπτά πριν από τις 3 τα ξημερώματα, το «112» έστειλε μήνυμα προς όλους όσοι βρίσκονται στις ανατολικές περιοχές του Γέρακα να εκκενώσουν άμεσα προς την Αγία Παρασκευή.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις ανατολικές περιοχές του Γέρακα, εκκενώστε τώρα προς Αγία Παρασκευή. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας ΕΔΩ».

Πήγαν όλα στραβά για τις αρχές: Μάχη και από το στρατό για να σωθεί το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, κινείται προς την Ανθούσα η πυρκαγιά (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: