Γεύση από καλοκαίρι και ελληνική γαστρονομία στο Taste of Athens στο Ζάππειο

Ένα πιάτο από το περίφημο εστιατόριο Βαρούλκο, του σεφ Λαζάρου. Φωτογραφία από το Taste of Greece




Έλληνες και ξένοι επισκέπτες σε γιορτινό κλίμα επισκέφθηκαν σήμερα το γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Athens που άρχισε σήμερα και πραγματοποιείται στο Ζάππειο.

Για τέσσερις μέρες οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν γεύσεις από γνωστά και ξεχωριτά εστιατόρια της χώρας. Δέκα από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια βρίσκονται στο Ζάππειο στην pop-up εκδοχή τους και σερβίρουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα signature πιάτα τους.

Κορυφαίοι chef, εμβληματικά πιάτα, διαδραστικά δρώμενα και ένα δυνατό πρόγραμμα μουσικής και διασκέδασης, με live εμφανίσεις-έκπληξη και DJ Sets, συμπληρώνουν το φεστιβαλικό «μενού». Οι φετινοί κύριοι θεματικοί πυλώνες περιλαμβάνουν την κυκλική οικονομία, τη φιλοσοφία μηδενικού απορρίμματος (zero-waste), καθώς και την ενίσχυση της ισότιμης εκπροσώπησης των δύο φύλων.

Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, οι πόρτες άνοιξαν με ένα welcome reception από τον ΕΟΤ, στο VIP Area by AEGEAN, όπου οι προσκεκλημένοι και κάτοχοι VIP εισιτηρίων «προσγειώθηκαν» στο Περιστύλιο, που μεταμορφώθηκε στο νέο AEGEAN Business Lounge στην περιοχή Extra Schengen του αεροδρομίου της Αθήνας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, που τόνισε τη σημασία του εν λόγω φεστιβάλ στην προβολή και ανάδειξη της χώρας ως γαστρονομικού προορισμού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Απόγνωση για χιλιάδες Έλληνες: Πρέπει να διαθέσουν έως και το 50% του εισοδήματός τους για ενοίκιο σπιτιού [πίκανες, χάρτες]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: