Στην Τουρκία σήμερα και ο Νικολά Μαδούρο: Θα συναντηθεί με τον Ερντογάν

File photo: Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε παλαιότερη συνάντησή τους. Photo via www.tccb.gov.tr




Στην Τουρκία θα βρίσκεται σήμερα  ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο μετά από πρόσκληση του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας θα πραγματοποιήσει επίσημη διήμερη επίσκεψη στην Τουρκία, όπως ανακοίνωσε η τουρκική κυβέρνηση.

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα συζητηθούν όλες οι πτυχές των σχέσεων Τουρκίας-Βενεζουέλας και θα συζητηθούν βήματα για την ενίσχυση τους», ανέφερε η τουρκική κυβέρνηση σε ανακοίνωση ενώ για τη συνάντηση με τον Ερντογάν επισημαίνει:

«Οι δύο αρχηγοί αναμένεται επίσης να ανταλλάξουν απόψεις για περιφερειακά και παγκόσμια θέματα».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο έχει πει κατ’ επανάληψη ότι θα επισκεφθεί την Τουρκία, μια από τις ελάχιστες χώρες παγκοσμίως με τις οποίες διατηρεί σχέσεις η Βενεζουέλα, εν μέσω των σκληρών κυρώσεων που της έχουν επιβάλει οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην Άγκυρα βρίσκεται σήμερα και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, προκειμένου να συζητήσει με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τη δυνατότητα για την Ουκρανία να εξάγει τις καλλιέργειες σιτηρών που βρίσκονται επί του παρόντος αποκλεισμένες στα λιμάνια της.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Μεξικό: Κρεμαστή γέφυρα καταρρέει κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της, πάνω από 20 τραυματίες

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: