Οδηγώντας τους νέους στην ευημερία, μέσα από τις τάξεις! Εγκρίθηκε για δημοσίευση μοντέλο-θεώρημα διδασκαλίας του Νίκου Αντωνιάδη

Ο Κύπριος πολιτικός επιστήμονας και καθηγητής Νίκος Αντωνιάδης που σχεδίασε και διδάσκει το πρώτο πανεπιστημιακού επιπέδου μάθημα πολιτικού μάρκετινγκ. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Από τις 5 Ιουνίου 2022, έπαψε να είναι απλά μια ευχή, έπαψε να είναι μια όριστη επιθυμία. Ένα νέο, διεθνές θεώρημα-μοντέλο, στηριγμένο σε έρευνα ετών μεταξύ φοιτητών στη Νέα Υόρκη, έχει εγκριθεί και επίσημα για ακαδημαϊκή δημοσίευση.

Με βάση αυτό το μοντέλο, ο κάθε εκπαιδευτικός στον κόσμο, μπορεί να ακολουθήσει συγκεκριμένες μεθόδους αποδοτικής διδασκαλίας.

Σε συνάρτηση με την εφαρμογή της βραβευμένης στρατηγικής CIS, μέσα στην τάξη (Αντωνιάδης, Πανεπιστήμιο Greenwich, Λονδίνο 2019), μια στρατηγική-οδηγό για κάθε πολιτικό στον κόσμο (Δημιουργώ – Ενημερώνω – Υποστηρίζω), έχει ως αποτέλεσμα να οδηγεί τον κάθε νέο και την ίδια την κοινωνία μας στην ευημερία, η οποία επίσης μετριέται με οικονομικούς όρους (όπως αντιμετώπιση ανεργίας, αντιμετώπιση φτώχειας, και αύξηση παραγωγικότητας).

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Νίκο Αντωνιάδη, καθηγητή, τον πρώτο επιστήμονα που σχεδίασε και διδάσκει το Πολιτικό Μάρκετινγκ στη Νέα Υόρκη (σχετικό άρθρο ΕΔΩ και ο οποίος είναι συνεργάτης της Hellas Journal από το 2015, ανέφερε:

“Κατ’ αρχήν, οφείλω να ευχαριστήσω τις ΗΠΑ και το Πανεπιστήμιο DeVry, που για ακόμη μια φορά μου έδωσαν την ευκαιρία να προσφέρω, εγκρίνοντας την αυθεντικότητα, επιστημονικότητα και πάνω από όλα τη χρησιμότητα ενός τέτοιου θεωρήματος – οδηγού, για κάθε εκπαιδευτικό, σε κάθε γωνιά της γης.

Η χρησιμότητα του βρίσκεται (1) στην ορθή Διαπαιδαγώγηση μέσα από έξι συγκεκριμένες μεθόδους διδασκαλίας και (2) στη χρήση της ορθής Στρατηγικής (CIS: Create, Inform, Support) μέσα στις τάξεις, με αυτά να συμβάλλουν αισθητά και να έχουν θετικό αντίκτυπο στην ευημερία της νέας γενιάς και κατ’ επέκταση της ίδιας της κοινωνίας μας!”

Υ.Γ.1: Η μελέτη με το πιο πάνω θεώρημα και τα πορίσματα της έχει εγκριθεί για ακαδημαική δημοσίευση τις επόμενες μέρες στο επιστημονικό περιοδικό μελετών του πανεπιστημίου DeVry.

Υ.Γ. 2: Πέραν της ακαδημαϊκής του χρησιμότητας, το πιο πάνω βραβευμένο μοντέλο Πολιτικού Μάρκετινγκ (CIS) έχει χρησιμοποιηθεί στην πράξη ως οδηγός της κυβέρνησης ΗΠΑ, σε θέματα Οικονομίας, Covid και Κλιματικής Αλλαγής.

Νέα θητεία: Ο Κυριάκος Παπαστυλιανού εξελέγη πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπροαμερικανικών Οργανώσεων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: