Η Λίβερπουλ υποδέχεται τον 18χρονο Κάλβιν Ράμσεϊ: Και αποχαιρετά οριστικά Μανέ και Μιναμίνο

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούγκεν Κλοπ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει μαζί με τους φιλάθλους, με τον δικό του μοναδικό τρόπο EPA/TOLGA AKMEN




Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 18χρονου δεξιού μπακ Κάλβιν Ράμσεϊ από την Αμπερντίν.  Ηταν η τρίτη μετεγγραφή και οι δύο προηγούμενοι ήταν οι Φάμπιο Καρβάλιο και ο Ντάργουιν Νούνιες.

Ο Ράμσεϊ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και θα φορά τη φανέλα με το νούμερο «22». Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του νεαρού άσου:

«Είναι μόλις 18 ετών και έχει το μέλλον μπροστά του. Έχει μεγάλες δυνατότητες, αρκεί να δουλέψει σκληρά και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει. Μου αρέσουν πολλά σε αυτόν: Είναι αθλητικός, έξυπνος, με καλή τεχνική κατάρτιση, καλός χαρακτήρας και το κυριότερο διψασμένος για να μάθει περισσότερα. Πιστεύω πως κάναμε μια καλή μεταγραφή.»

Την Τετάρτη (22/6) η παρουσίαση του Μανέ στη Μπάγερν

Μετά από έξι χρόνια σπουδαίας καριέρας με την Λίβερπουλ, ο Σάντιο Μανέ, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, βρίσκεται «μία ανάσα» από την υπογραφή συμβολαίου με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα δώσει στους «κόκκινους» περίπου 32 εκατομμυρίων ευρώ, συν έως και 8 εκατομμύρια ευρώ, με την μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, 30χρονος άσος, θα υποβληθεί αύριο (21/6) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το συμβόλαιο του και σύμφωνα με πληροφορίες του «Kicker», η παρουσίαση του στους εκπροσώπους του Τύπου, θα γίνει την επομένη στην «Allianz Arena».

Παραχωρεί τον Μιναμίνο στη Μονακό

Η Μονακό κινείται για την απόκτηση του Τακούμι Μιναμίνο. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Mirror» η γαλλική ομάδα κατέθεσε πρόταση 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 27χρονου Ιάπωνα επιθετικού, που είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Σάλτσμπουργκ, πριν μετακινηθεί στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2020.

Ο Ιάπωνας άσος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στο πριγκιπάτο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μονεγάσκους».

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λίβερπουλ, Βρετανία // Μόναχο, Γερμανία // Λονδίνο, Βρετανία

Eπιστροφή Γιαννακόπουλου στα κοινά του ΠΑΟ: «Θα χτίσουμε από το μηδέν και θα επαναφέρουμε την κανονικότητα στο ελληνικό μπάσκετ»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: