Στρατόπεδα συγκέντρωσης και στείρωση για τους εχθρούς του Ζ: Ασύλληπτες απειλές προπαγανδιστών του Πούτιν [video]

FILE PHOTO: To χαρακτηριστικό γράμμα Ζ – σύμβολο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία – σε Ρωσικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού. EPA. STRINGER




Ένας διάσημος μόνιμος καλεσμένος της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης και πρωτοπόρος στην προπαγάνδα του Κρεμλίνου προειδοποίησε ότι οι αντίπαλοι του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία θα αντιμετωπίσουν σκληρές τιμωρίες, όπως «στρατόπεδα συγκέντρωσης και στείρωση»…

Ο Κάρεν Σαχναζάροφ, σκηνοθέτης και ένθερμος υποστηρικτής του Πούτιν, είπε ότι οποιοσδήποτε «αντίπαλος του γράμματος Ζ» – το σύμβολο της εισβολής της Ρωσίας – θα αντιμετωπιστεί δίχως “κανένα έλεος”.

«Οι αντίπαλοι του γράμματος Ζ πρέπει να καταλάβουν ότι αν βασίζονται στο έλεος, όχι, δεν θα υπάρχει έλεος για αυτούς», δήλωσε ο Σαχναζάροφ, ο οποίος ηγείται του κρατικού κινηματογραφικού στούντιο Mosfilm, στο κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Ρωσία. 1.

  • «Όλα έχουν γίνει πολύ σοβαρά. Σε αυτή την περίπτωση, σημαίνει στρατόπεδα συγκέντρωσης, επανεκπαίδευση και στείρωση ».

Ο Σαχναζάροφ ισχυρίστηκε αργότερα ότι τα σχόλιά του απομονώθηκαν από το γενικότερο πλαίσιό τους…

Με παρόμοιο τόνο με αυτόν του Σαχναζάροφ, ο Πούτιν παρομοίασε πρόσφατα τα στελέχη της αντιπολίτευσης με «σκνίπες» και «προδότες» που προσπαθούν να αποδυναμώσουν τη χώρα κατ’ εντολή της Δύσης. Ο Ρώσος Πρόεδρος κάλεσε την κοινωνία να «καθαριστεί» από την αντιπολίτευση…

«Ο ρωσικός λαός θα  ξεχωρίζει πάντα τους αληθινούς πατριώτες από τα αποβράσματα και τους προδότες και απλώς θα τους φτύνει σαν μια σκνίπα που πέταξε κατά λάθος στο στόμα τους – να τους φτύσει στο πεζοδρόμιο», είχε πει ο Πούτιν τον Μάρτιο.

  • Ο φυλακισμένος Ρώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι  δήλωσε χθες ότι φοβάται ότι το Κρεμλίνο ετοιμάζεται να τον στείλει σε φυλακή «βασανιστηρίων» που είναι διαβόητη για σεξουαλική βία, σε μια προσπάθεια να τον εμποδίσει να μιλήσει ενάντια στην εισβολή.

«Έχω ακούσει φήμες ότι θα με μεταφέρουν στην αποικία υψίστης ασφαλείας στο Μελέχοβο, όπου οι κατάδικοι βγάζουν τα νύχια τους», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter .

Εκατοντάδες Ρώσοι αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες επειδή μιλούσαν εναντίον του πολέμου στην Ουκρανία από τότε που ψηφίστηκε νέος κατασταλτικός νόμος τον Μάρτιο που απαγορεύει τη διάδοση «ψευδών πληροφοριών» σχετικά με την εισβολή και την απαξίωση του στρατού.

Ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων λένε ότι η καταστολή οδήγησε σε ποινικές διώξεις και ενδεχόμενες ποινές φυλάκισης για τουλάχιστον 23 άτομα με την κατηγορία «ψευδείς πληροφορίες», με περισσότερα από 500 άλλα να αντιμετωπίζουν κατηγορίες πλημμελήματος για απαξίωση του στρατού που είτε οδήγησαν ή θα οδηγήσουν σε υψηλά πρόστιμα.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Το Κρεμλίνο παραδέχεται το ρόλο της Δύσης στην εξολόθρευση των στρατηγών του: Δεν θα σταματήσουμε, λένε

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: